Ozbiljan sam, imao sam period bez kladjenja godinu dana i bilo mi je super, malo je falilo da se nikad ne vratim, iskreno ne znam ni sto sam se vratio..mislim da je pocelo sa kafom u balkan betu i bezazlenim tiketom za 100din cekajuci da pocne neki PL derbi
Ne znam sta treba da se desi da zauvek ZAUVEK batalim ali sta god da je u pitanju - nek se desi brzo nek boli koliko treba podnecu ;d
Evo sad imam fles od pre neki dan kada je Wade ubacio tacno 17p u zadnjoj cetvrtini, ovaj Williams je imao 4p i sad se povampirio u zadnjoj vec ima 11p a granica 20,5. Neverovatno..
Kad se već jadamo, mene jebe što volim kad se vraćam iz grada pijan da odem na rulet, divljam kao majmun bespotrebno.
Srećom u poslednje vreme divljam isključivo sa njihovim parama, tj. dobijem na kladionici i spiskam na ruletu i slično. Sa svojim više ne idem ni blizu. Mada, od početka 2017. da nisam išao na rulet bio bih jedno 50k u plusu, ovako se vrtim kao i obično da mi krava mleko pa šuutne kofu stil.
Ja očekujem da Jokić večeras natrpa KAT-a a i ovaj njega, a vidim dali i bjelicu u mocartu na 6.5 pa minus jbg
Da, da... xd
Super, Braga i Stojiljkovic mi se ispisali u 93. po faci, imao 0-2 prosto divno danas je dan za pusenje kurca klasicno
samo moji takvi nikad ne dolaze mater im jebem
Ozbiljan sam, imao sam period bez kladjenja godinu dana i bilo mi je super, malo je falilo da se nikad ne vratim, iskreno ne znam ni sto sam se vratio..mislim da je pocelo sa kafom u balkan betu i bezazlenim tiketom za 100din cekajuci da pocne neki PL derbi
Ne znam sta treba da se desi da zauvek ZAUVEK batalim ali sta god da je u pitanju - nek se desi brzo nek boli koliko treba podnecu ;d
Nervirate me sa tim ostavljanjem ZAUVEK ozb.
Nemojte se kladiti, nemojte piti, pusiti, jesti slano, kupite blender od Maje Volk.
brt nista se ne ostavlja zauvek i svestan sam toga ali pokusacu da 6 meseci ne odigram tiket i to je to
Odtavljao sam ja kladzu,bilo mi lepo.. al lepo je i kad dobijem par dana u nizu. Al' danas recimo nije lepo. :)
Znaš li ti da zvezda igra sa baskonijom i da će samo na dvojku biti kvota iznad 3, da ne pričamo o kombinaciji nekoj 2-2 i -. xd
toliko me boli vise kurac da cu evo napisati i na temi
kerol 10,5 -
buker 22,5 -
towns 23,5 +
na soma i kusur, nesto preko 7
AJDE PICKE
lJuBaV mOrA MaWo NeKaD i dA BowI! xDDddDdDd
Za 65 k... Majku ti jebem Bojane Subotiću, dokle god si tu bićete luzerska ekipa
http://i.imgur.com/raVGgsj.jpg
http://i.imgur.com/8iPpliB.jpg
coa nemoj me u bolnu tacku
Evo sad imam fles od pre neki dan kada je Wade ubacio tacno 17p u zadnjoj cetvrtini, ovaj Williams je imao 4p i sad se povampirio u zadnjoj vec ima 11p a granica 20,5. Neverovatno..
Kad se već jadamo, mene jebe što volim kad se vraćam iz grada pijan da odem na rulet, divljam kao majmun bespotrebno.
Srećom u poslednje vreme divljam isključivo sa njihovim parama, tj. dobijem na kladionici i spiskam na ruletu i slično. Sa svojim više ne idem ni blizu. Mada, od početka 2017. da nisam išao na rulet bio bih jedno 50k u plusu, ovako se vrtim kao i obično da mi krava mleko pa šuutne kofu stil.
Derozan 27.5 +
Minesota - Denver 218.5 +
Dominik Tim
E jebemti nikolase jebala vas budućnost nisam odigrao njih ne pamtim (eventualno poene). Totalno ljomberska ekipa u duši.
Nidzo al ti igras kladionice ;O
I preci ce Williams sig haha tvoje oci, progone me tvoje oci
http://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2011%2F0713%2Fnba_g_wade01_576.jpg