Кладионица

1. Ja očekujem da Jokić večeras natrpa KAT-a a i ovaj njega, a vidim dali i bjelicu u mocartu na 6.5 pa minus jbg

2. ako ne prodje bataljujem zauvek

Da, da... xd

3. Super, Braga i Stojiljkovic mi se ispisali u 93. po faci, imao 0-2 prosto divno danas je dan za pusenje kurca klasicno

4. Pa zna. Takvi tiketi se uvek prepisuju jer dolaze, ne da ti da se izbaviš iz pakla.

samo moji takvi nikad ne dolaze mater im jebem

5. Ozbiljan sam, imao sam period bez kladjenja godinu dana i bilo mi je super, malo je falilo da se nikad ne vratim, iskreno ne znam ni sto sam se vratio..mislim da je pocelo sa kafom u balkan betu i bezazlenim tiketom za 100din cekajuci da pocne neki PL derbi

Ne znam sta treba da se desi da zauvek ZAUVEK batalim ali sta god da je u pitanju - nek se desi brzo nek boli koliko treba podnecu ;d

6. Nervirate me sa tim ostavljanjem ZAUVEK ozb.

7. Nemojte se kladiti, nemojte piti, pusiti, jesti slano, kupite blender od Maje Volk.

8. brt nista se ne ostavlja zauvek i svestan sam toga ali pokusacu da 6 meseci ne odigram tiket i to je to

9. Odtavljao sam ja kladzu,bilo mi lepo.. al lepo je i kad dobijem par dana u nizu. Al' danas recimo nije lepo. :)

10. Znaš li ti da zvezda igra sa baskonijom i da će samo na dvojku biti kvota iznad 3, da ne pričamo o kombinaciji nekoj 2-2 i -. xd

11. toliko me boli vise kurac da cu evo napisati i na temi

kerol 10,5 -
    buker 22,5 -
    towns 23,5 +

na soma i kusur, nesto preko 7

AJDE PICKE

12. lJuBaV mOrA MaWo NeKaD i dA BowI! xDDddDdDd

13. Za 65 k... Majku ti jebem Bojane Subotiću, dokle god si tu bićete luzerska ekipa
    http://i.imgur.com/raVGgsj.jpg
    http://i.imgur.com/8iPpliB.jpg

14. coa nemoj me u bolnu tacku

15. Evo sad imam fles od pre neki dan kada je Wade ubacio tacno 17p u zadnjoj cetvrtini, ovaj Williams je imao 4p i sad se povampirio u zadnjoj vec ima 11p a granica 20,5. Neverovatno..

16. Kad se već jadamo, mene jebe što volim kad se vraćam iz grada pijan da odem na rulet, divljam kao majmun bespotrebno.

Srećom u poslednje vreme divljam isključivo sa njihovim parama, tj. dobijem na kladionici i spiskam na ruletu i slično. Sa svojim više ne idem ni blizu. Mada, od početka 2017. da nisam išao na rulet bio bih jedno 50k u plusu, ovako se vrtim kao i obično da mi krava mleko pa šuutne kofu stil.

17. Derozan 27.5 +
    Minesota - Denver 218.5 +
    Dominik Tim

18. E jebemti nikolase jebala vas budućnost nisam odigrao njih ne pamtim (eventualno poene). Totalno ljomberska ekipa u duši.

19. Nidzo al ti igras kladionice ;O

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.