ruka ti se osusila http://image.prntscr.com/image/80d54e3227cf4797979f01facb374883.png
A klarkson igrao celu cetvrtu i ne moze da predje protiv dece i penzinera haha jebem ti dan ovaj i sve
zavisnici jebeni
danas nisam igrao ništa i lijepo mi je, mnogo lepše nego arminu npr, a ako mi je lepše nego arminu onda je moja misija uspešna
Haha majku im jebem lejksersi gotova utakmica praktično nemaju ni dvocifrenog xD a daje jebate Ingram burazer blejao 40 min na terenu šta si radio mentolčino dao 2 koša.
Kosovac, koliko te vadi?
kako mislis koliko me vadi?
Ahahh
Pa koliko para si pukao zadnjih dana, koliko treba da izvadiš?
20 ari
NEMA VISE MILOSTI MOJU RUKU VODI BOG NOCAS ZRTVA DRZI MAC DZELATA SVOG
pa napisao sam da sam u zadnja 3 dana oko 70 usao. 72 valjda nesto sitno sam vadio
dionisijo to nije ni ar brt
Nije strašno :)
Brajant ubacio 80 poena Torontu , a ovi slepci na tačno 11 godina od tog velikog košgeterskog učinka ne mogu zajedno toliko
Ma sahrani me kerole na oba tiketa hahahah a evo i buker trojka odlicnoo !!
Derozan dobro krenuo
Arm pa ne taj Kerol čoveče božiji već onaj iz Reala, taj ti je pretplaćen na minus
Pretplaćen kurac, eno baš sa žalgirisom sad preterao.
Što naravno ne znači da ga već u sredu nećemo igrati minus protiv brosea xd
Od utorka do petka je Evroliga kako će da se gruva sve ti jebem
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
ruka ti se osusila
http://image.prntscr.com/image/80d54e3227cf4797979f01facb374883.png
A klarkson igrao celu cetvrtu i ne moze da predje protiv dece i penzinera haha jebem ti dan ovaj i sve
zavisnici jebeni
danas nisam igrao ništa i lijepo mi je, mnogo lepše nego arminu npr, a ako mi je lepše nego arminu onda je moja misija uspešna
Haha majku im jebem lejksersi gotova utakmica praktično nemaju ni dvocifrenog xD a daje jebate Ingram burazer blejao 40 min na terenu šta si radio mentolčino dao 2 koša.
Kosovac, koliko te vadi?
kako mislis koliko me vadi?
Ahahh
Pa koliko para si pukao zadnjih dana, koliko treba da izvadiš?
20 ari
NEMA VISE MILOSTI MOJU RUKU VODI BOG NOCAS ZRTVA DRZI MAC DZELATA SVOG
pa napisao sam da sam u zadnja 3 dana oko 70 usao. 72 valjda nesto sitno sam vadio
dionisijo to nije ni ar brt
Nije strašno :)
Brajant ubacio 80 poena Torontu , a ovi slepci na tačno 11 godina od tog velikog košgeterskog učinka ne mogu zajedno toliko
Ma sahrani me kerole na oba tiketa hahahah a evo i buker trojka odlicnoo !!
Derozan dobro krenuo
Arm pa ne taj Kerol čoveče božiji već onaj iz Reala, taj ti je pretplaćen na minus
Pretplaćen kurac, eno baš sa žalgirisom sad preterao.
Što naravno ne znači da ga već u sredu nećemo igrati minus protiv brosea xd
Od utorka do petka je Evroliga kako će da se gruva sve ti jebem