Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
xD
trebalo je da sačekaš da boston klipers povede jedno četres razlike, bila bi ti veća kvota sigurno
ajde mudonje kazite mu nesto sad
covek je bukvalno bacio 10 dolara(jer ovo sranje nema sanse da dodje) da vam zapusi usta
E gledam lost jebeni sad i krajičkom oka vidim nešto crno promače tamo po parketu, mislim se, haha indijancu, tripuješ se zbog crnog dima iz serije, šta si ti, trinaestogodišnja devojčica šta ne razumem, ok, iskuliram, možda sam i trepnuo pa video trepavice boga pitaj, kad ne prođe nekoliko minuta zagreba nešto oko ormara koji mi je iza glave, pu jebem ti mater da l' ludim šta li je odjednom, možda je kriza jer dva dana nisam pisao tiket, kuku majko poludeh odseći će mi glavu kao bobanu jebotebog šta mi je činiti sad, kad odjednom vidim i mačka se trgnu (a da, bleji mi mačak tu u sobi, spava car po ceo dan boli ga kurac poigra samo sat vremena dnevno i to je), okej brate dobro je nisam lud ali čekaj šta je onda sad, skoči mačak jebemti uznemirio se kao da će da ga jebu sad, jurca njuši kad ono miš ispod tog ormara. Danas bila neka jurnjava nonstop vrata otvorena mora da je uleteo tu, nema kako drukčije. Mislim se, zamisli da je miš unutra ono par dana i pojeo mi sve stvari jao majku ti jebem gde ću onda. Sreća pa sam siromašan pa nemam puno stvari i taj ormar je mali, ja ga dignem, skoči mačka i puf u'vati ga k'o ništa i eno ga sad jebe miša po snegu uši mu zavrće ne zna 'de je majmun ahhahahh
Hahah pa jeste zato i nema para, a prsti nece doveka trajati
A nije ovo baš za ovu temu niti znam što sam pisao uopšte ali je ovo najjača tema na internetu pa i ne smeta šta
pa bas zato sto je najjaca tema nisi trebao da pises ovo sranje kakva macka kakvi misevi da se kladim i dalje oterao bih te u kurac idi tamo sa eru iluvatorom i kisarmijem pisi ova sranja
Ne smeta nista Kilograme samo rokaj. Ovakve price iz svakodnevnog zivota nas samo jos vise vezuju i pomazu u jacanju kolektiva.
hahahah pap sad je u rebusu sta da radi
Kako ce nam zapusiti usta ako ne dodje?
otac cuti majka lomi ruke i sapce mi tiho ko djetetu
pa zapusio vam usta na pola sata xddd pa ne, rekao si mu da laze ljude pa je pokazao da je igrao i on
Pa eto vidiš a pseto me tu psuje pa ti ne shvataš da je to baš za ovu temu, kladionica i mi kao igra mačke i miša, samo smo mi miš uvek majku mu jebem ali sutra ćemo makar biti džeri a kladionica tom, pa da i mi malo jebemo
Ajde belineli 3 trojke macane ajde ajde
Omasio 2 trojke zaredom glupan sad teraj u kurac
jesam vam pricao kad sam zavrnuo neku budalu za dva soma evra?
naglasavam ovo evra jer sam primetio da mnogi misle da su dinari u pitanju kad nesto pricam pa se ne oduseve ni malo
nisi, mogo bi sad xd
Ahahah ajde pricaj