Кладионица

1. Prestani da lazes vise jebeno samo te posmatram iz offa i diskutujem sa bratom hoces prestati vise...

2. bez drkanja ATLANTA IDE

3. Jedino me sarlot vadi, prisli na 9 i popiju jos 5 poena glupani cudo mi treba CUDO

4. Atlanta gubi 20 razlike na poluvremenu vazi sto ce doci to...

5. atlanta dobije LAC ako ne dodje predlozite mi ban kod kosmoplite..ne trazim nista za uzvrat..

6. Neka neka dovoljna ti je kazna taj tvoj zivot bedni nemas para ni za kurac

7. pa ni nemam dinara, ove sedmice sam se celu sedmicu grebao za hranu kod drugih :D

8. ArminVanBuuren
    Neka neka dovoljna ti je kazna taj tvoj zivot bedni nemas para ni za kurac

9. Ovo sto armin kaze. Ti i da se zaduzis kod zelenasa 20 000 evra i da dodju da naplate ne bi ti ni samar udarili. Pustili bi te da zivis kao i do sada to je najveca kazna moguca.

10. Klivlend gubi, detroit gubi, kari 4/12 sut pa jebem vam se sa majkama

11. obrisi ovo sto si napisao o meni

12. Obrisi ti prvo sta si pisao one neistine da ce Marjanovicu odseci glavu

13. ArminVanBuuren
    Neka neka dovoljna ti je kazna taj tvoj zivot bedni nemas para ni za kurac

aahahahh

14. Jebem ti mater sarlote govnjivi pridju na 5 i 6-0 seriju puste dan za danom ne smao kladilnjca jeven nego i zivot jebi me brate okej ali nemoj nadu jevenu da i dajes i onda mi rusis sve jebeno RUSIS SVE

15. 11-0 serija Ahhahahahahahahahaahahahh

16. PA HAJDE DA VIDIMO KO JE NAJVECI JEBAC POSLE SVETOG SAVE

http://i.imgur.com/KKg9i8y.jpg

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.