Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pseto, kolko sam skapirao ti tog lika nisi odradio za kintu. Ti si mu završio posao za dva soma koji košta 5 jbg.
Dobro njemu dobro tebi. Xd
:D
Kako ga nisam zavrnuo? Da li bi mi platio da sam mu rekao sta cu uraditi?
Volim da dodjem ovde i ako se ne kladim.
Kitara -
Gudura -
Badindzer +
Rajs -
I mozda i Silbara -
I naravno prepoklon od mene za vas JERUSALEMvsPETROVGRAD 1 kao kuca po kvoti 1.80
Neće li Gudura imati veću minutažu sad kada Danguba ne igra?
Tilmo koliko se dobro razumes u zavrtanje, ne preporučujem ti da otvoriš profil fb_dojave što si planirao.
Tilmo vrv ne, u laktasima simon pokupio sve minute igrao preko 30
https://youtu.be/Qva76XstgzQ
Gudura igra ko kurac zadnjih 10-ak utakmica, fazon dao 10p ukupno. Ono što je loše je što je s Baskonijom vrlo verovatno da ode utakmica u pun kurac poena e tu se proberu za svakoga poeni jebiga, ali bez obzira na povredu dangubića neće samo on dobiti ekstra minute, i 8.5 + za njega je solidno velika granica. Na zatezanju verovatno preskočio bih ga. (nisam još gledao šta sve ima danas)
Toko Šengelija moj krvni neprijatelj ne igra danas, nije da je neki bitan faktor protiv zvezde, jer ga protiv zvezde generalno nema nigde, ali eto imaju igrača manje na poziciji simonović. Naročito ako budemo gubili (a nažalost mislim da je moguće da nas karaju lepo), Simon bi trebao još više praćki da odapne "da juri rez". Opet treba da mune 5 trojki (12.5+) majku mu, da je 11.5 bilo bi mnogo bolje. Evo ne znam xexe
Pao - Barsa 1
Czv 73.5 -
Uniks - Fener 149.5 +
Guler 12.5 +
Vojtman 9.5 +
Navaro 7.5 -
Dao bi ti Ps jer 2 k < 5 k
Zavrsi ti meni posao a ti radi šta oćes jebe mi se
Dubl
Tajus skokovi 6.5 -
Gudura 8.5 -
Pa da, al on posao nije zavrsio, to je velika razlika. Gazda ima potvrdu, koju je neki random lik uradio u fotosopu, ali ta potvrda ne postoji nigde i sistemu i to. Kao sto je i sam rekao da je hteo da vozi negde preko ne bi mogao.
Nikolase aj pls daj mi dva para koja ti se najvise svidjaju da stavim u sistem.
Vojtman je 8.5 u mozz
Czv 74.5 -
Navaro 7.5 -
Ne pap, njemu potvrda sljaka. I on ide preko evo 2god vec. Jer on kaze br resenja na salteru tj pise na njegovom resenju i sistem izbacuje da resenje postoji posto je njegovo staro resenje validno nije ukinuto placeno je 5k sve po propisu. E sad sto tamo negde u arhivu stoji da je to resenje na firmu XXXXX a na njegovom pise XXXXX MAX koga to boli kurac xd
A ne bi mi dao, pa nije lud, uzeo bi i isfotosopirao bi sam jbt
ALO ALO ALO GLEDAJ OVO!!!!
http://www.mozzartsport.com/vesti/specijal-baskonija-c-zvezda-simonovic-daje-vise-od-3-5-trojki-kvota-3-50/157316
Simon da pogodi 3.5+ trojke kvota TRI IPO! Ovo treba igrati instant!
Haha može samo u singlu!