Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa onda ga i nisi zajebo bas ps. Nasao si fazon rupu u procesu, ono sto advokati rade.
Odusevljenist 3/10.
Hvala Nikolase
Dio igrao sam to vec jednom i popusio sam kurac dao je jednu fazon
Ok pap, sad si me uvredio.
Koliko je dao poena tad ps? Ako ceniš da će doći plus nema leba da ne daje trojke jbg, a kvota duplo veća.
Haha brate rekao sam ti da si odradio liku posao za 2k koji kosta 5k, al ga nisi zajebo. Sto je jos plus jer si zajebo sistem koji treba jebati u svakoj prilici. Ne vidim gde je tu uvreda xd
mislim da kongo dobija togo.da osiguraju prvo.togou ne treba vise ni za sta.
Ide na ulaze Simon jbt
Kosovci bar one koje poznajem su alavi na pare, al' dobra je stvar što se podržavaju između sebe, nešto slično ko Krajišnici. Radije će kupiti ili učiniti nešto kod svog čoveka, pa makar ga izašlo skuplje 5x..
Dobro u ps-ovom slučaju je drugačije, on je za upola cene odradio :D
Pa zasto onda 3/10 pap? :(((
Brt ja uopste ne cenim simona plus kao prvo a kao drugo krenuli su da ga paze kad je na 3 tako da uspe da sutira samo sa 8m ili kad polulevo pridje jovicu da mu da da opali u desetoj sekundi napada. A i boh je u pravu svi mu izlaze na sut pa krece da probija tako da polaganja i bacanja. Imao je 8 bacanja proslu cini mi se ili 6 jebem li ga sad
Nikolase ovaj sto sam mu radio to nije kosovac bilo bi mu dzaba jbg xddd
Inace jedan info-kome treba 2 soma neka udje u postu i kaze magicne reci akcije dividende. Ima za sve.
Ali ovaj put dinara :((((
Nema za nas koji smo bili djeca kad je to Dinkic delio :(
Ima za sve koji su dobili akcije, i koji nisu prodali akcije.
Ja nisam ni pisao to sranje(ako su te u pitanju) bile guzve katastrofa nek sisaju kurac da cekam. Svraticu u neku postu da vidim mozda mi i daju pa odigram tiket za el jer to realno nisu moje pare xd
To sa Akcijama je vrlo nedefinisan status. Primera radi, keva moja ima skoro 30 godina radnog staža, nije dobila, a tetka koja nema ni punu godinu ovde, pritom je i državljanka Francuske, jeste. Jebem li ga koja je to logika.
Ja to nista nisam dizo do sad ni akcije ni dividende kapiram da imam na racunu oko milion dolara do sad?
Akcije su dobili samo oni koji su u to vreme bili punoletni i nisu imali radnkg staza nista. Ako se ne varam.
Ne, mislim da su dobili svi punoletni drzavljani