Кладионица

1. Mislim na one iz SA

2. Izijem ima rodjaku koja radi preko Work and Travel-a kao cistacica u Kviken louns areni, pa je zato upoznat sa situacijom u svlacionici

3. Shomy23
    A ti si im išao u svlačionicu pa znaš...

4. Ja danas tradicionalno pratim Nikolasa, jednu zmijicu sa 14 igrača igram i jedan tiket koji ne bih sa vama da podelim jer mislim da sam izdao vaše poverenje, pa ne bih da smijetam...

5. ne morate da se DERETE!! samo sam hteo da pomognem

6. Kolom, Judo, Teo, Šengelija, Oleson izostanci

7. Kakva si diva, Šomi, čekaš da te neko moli da postaviš :) Ajde, druže, daj tu Evroligu da tradicionalno prepišem i tebe, Nikolas već prepisan, mada spustili granicu na Navara u Mocartu, valjda neće to da zajebe

8. :D

Poslaću ti pvt lečki jer me ovde jedino ti poštuješ očigledno

9. Dobro ajde ajde, okačiću oko pola 5 ovde...

10. још спустили границу? па не игра олесон, рајс на плеју, мало и копонен ту се умува, ренфро нема шта да тражи, мада сабере он 13-15 минута, наваро ће свакако имати већу минутажу него до сад, јер нема ко други. јесте (вероватно) утакмица на мали број поена, али ја бих заобишао навара и минус. говно је то. мада онда може мајк џејмс да се проба, јер ако га наваро чува макар и 10 минута истераће овај час посла.

11. Samo da vam kazem da bezveze napadate izijema klivlend stvarno ima problema u svlacionici lebron ne gotivi sto mora da prenosi loptu kad irving nije u igri(a nekad i tada) i insistira da im treba jos jedan plej a klub tvrdi da ne treba. Mozda je i to razlog sto lebron zadnje 3 sutira 20 posto iz igre

12. ma nek mi popuse somi i papet ne sekiram se

13. 7.5 na navara i dalje. Nisu dirali

14. Sta sad plus jebem te usta a kad sam prepisivao od nikolasa minus i stavio 1880 dinara nisi rekao nista

15. Mada odgovara ti da on odigra plus. Jos kad bi i arming i ja odigrali plus to su ti sigurne pare

16. Papete, pre 20 min sam odigrao, 6.5 je sad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.