Кладионица

1. ta devetka zeli nas jebati

2. I TI KAZES JA SAM DEVETKA DUGA DEVETKA I IZVADIS PRANGIJU I SVI SE UHVATITE ZA RUKE I MUMLATE DEJVID STERN DEJVID STERN

3. Padnem gol sasuola za isplatu, pa sevilja dobije crveni u 2. Minutu, lukovic iz krke za 37.min samo 8 poena prvih 30.min imao je 0, a evo sad bilbao gubi, odbijam da prihvatim sa su sve ovo slucajnosti ceo moj zivot jebeni je prevara prokleta

4. e aj se ne kladimo vise

5. oprosti mi pseto moj pape!!

6. Deny računaj da mi sređuješ kartu za Olimpijakos 22. Marta pa da idemo na kurve i pola kante od polidisperzije maxpol lučani najkvalitetnije droge da pijemo

7. pu bog te jebao deki!!

8. I ja bih volio sa vama...

9. Znam pičke neke iz Radisona pro kurve sve prepičke

10. kvota na egipat maroko 3 + je 3,35.divna kvota.nikada nisu igrali 3 +.i 2 je bilo retko.morao sam igrati.i falkao daje gol.

11. Ne igra Stjepan Kari, ja cu zategnuti ovu preostalu dvojicu na + pa ako je ispala po ko zna koji put sa infom ko ne igra evo svecarski obecavam vise nista necu predlagati jer onda ovo definitivno kladionice nesto muljaju :(

12. Ne igra Kari sigurno

13. grunuo sam singlove pa pomoz bog, thompson je u pinbetu 20,5 ako ne prebaci to pa ja ne znam sta cu uraditi sebi i drugima

14. Dođoše Niksi sa hendikepom, a da li će i bez?

15. Kortni li 10 poena poluvreme i poen ne moze do,kraja
    Sreder 14 u trecoj i nije mrdnuo pa dokle bre vise ovako bar me odmah sjebite

16. Ja sam batalio igrače, sad samo hendikep.

17. Tompson +
    Dobrić+
    Nejt +
    Sutra?

18. Produzeci i prodjose mi obojica fala kurcu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.