Кладионица

1. Haha, al realno jeste samo i baš izbegavam prijateljske i golove i ki sve.

2. Dio ajd vrati nadimak molim te

3. i ja izbegavam,al danas gledam jebenu spartu.u poslednjih 17 tekmi 15 pobeda i 2 neresene i igraju protiv osijeka.kvota 1,6.ovo je laganica.kita.svejedno je taj tiket krepo,al opet...osijek

4. Tomas 30.5 +
    Lebron 26.5 +
    Dragić 20.5 +
    Bledso 22.5 +
    Metjuz 15.5 +
    Batler 25.5 +
    Konli 19.5 +
    Haris 16.5 +

5. Tomas 30.5 +
    Dragić 20.5 +
    Bledso 22.5 +
    Batler 25.5 +

Ja probrao šta mi odgovara.

6. Kapiram da ce Zenit i Novgorod nikad da prebace 180 poena. Ipak je nokaut faza.

90:66 molim lepo

7. moj djoks stajl najbolji je na svetu

8. Ispratio sam te bio, au ne verujem koj baksuz :/

9. ја сам испратио Елмедина Китановића, не знам колко је дао и немагу да нађем где да пратим еурок куп хлупи, ЛШ закон

10. Ja te ispratio, kao i uvek, gospodine Nikolase, ali nije bio ovaj Lukauskis u Sokeru (u Mocartu bilo još manje igrača), a Todoroviću granica bila 7.5, sva sreća, pa sam ga preskočio. Ali sam se napravio pametan i dodao još dvojicu en bi ej igrača, evo već se kajem.

11. http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/results/showgame?gamecode=159&seasoncode=U2016
    Evo, Laki, imao 2 poena i 3 izgubljene lopte na poluvremenu, sad je poludeo u trećoj i stigao je već do 8 haha. Valjda neće previše da ludi, a i ne moraju baš previše da igraju na njega kad ima 2/7 iz igre.

12. Haha a pazi ja što se tripujem da je još treća četvrtina, gledam na flešskoru rezultat 38-36 u četvrtini, rekoh koji kurac, a ono već kraj, nego ovi neuredni statističari ne znaju kad se završava jedna i počinje naredna četvrtina.

13. Ала су се упували синоћ сви у НБА, помишљао сам и Казинса и Хардена да играм, али нико ни близу плуса.

Остао ми још један покушај, прескачем вечерас НБА и ослањам се на ЕЛ и сопствени осећај, па ако пукнем, бар знам да сам следио своје срце!!

Размишљам да играм два пута, прво сутра Јудоа, а онда прекосутра Брауна, али то мора проћи анализу.

14. stevane mogu ti ja pomoci

15. Na koliko si išao puta?

16. Malo je 6 brt, msm po meni. Sama suština je da imaš pun kurac pokušaja da jednom ubodeš, ono da ne bude da ti serem, ali po meni 8 minimum treba pokušaja.

Na koliko papet ide ako znaš?

17. Рече ваљда да почне са 6, па повећава постепено.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.