Кладионица

1. Đe ste kladioničari moji vrsni!
    Ja nalupah kamaru gluposti danas:
    Man.Utd - Tottenham 3+
    Fylkir - Breidablik 3+
    Molde - Lillestrom 3+
    Honefoss - Ranheim 3+
    Shinnik - Torpedo M. 0-3
    Dyn.Bryansk - Baltika 0-3
    Inter Turku - TPS 1
    Kooteepee - Espoo 1
    KR Reykjavik - Stjarnan 1

Kvota cijelih 18, nešto.

Ima u Norveškoj 2, 3 i ostalim ligama kamara utakmica da se igra na golove, al ove kurve ovdje u Vilijamsu ne daju. Npr Rosenborg II - Moss FK bi moglo doći i 5+, Byasen - Stabak II 3+ itd...

2. Gde si Selenijum, 100 godina? :)
    Prošlo je toliko vremena otkako se nismo videli na ovoj temi.
    Nažalost, moram te obavestiti da Mančester dolazi 0-1.
    Ipak, za tvoje dobro, nadam se da će doći 3+.

3. Ja ću da probam Mančester 2-1 za 200 kinti. Došao je pre tri sezone protiv Totenhema, bilo je (0:2)5:2, a 2001. je bilo u Londonu (3:0)3:5, neki se verovatno sećaju tih utakmica. Igrali su zadnjih nekoliko godina i još dva preokreta, ali ne 2-1. To je uvek nesigurno, ali vredi probati.
    P.S. NIJE DOJAVA!!! :)

4. Aj da se i ja ukljucim

Geteborg 1
    St.Pauli 1
    Man.Utd X-1
    Nantes 12

kvota 16.40

valjda će da me pogledaju bogovi spičošuta

5. E sjebaće me izgleda Torpedo Moskva. Poluvrijeme, a već vode 3:0 :(

6. Ovo moje je prošlo kako valja. Samo da ova sreća još malo posluži, da me izvuče iz krize :)

7. Свака част, Магазин. У здравље да их потрошиш! :)

Сад гледам, Сент Паули у деведестрећем изашо...

8. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9133256-906
    Poslednji par na tiketu nije mojih ruku delo; opet je anam pričala sa koleginicom za susednim kompjuterom i zajebala stvar. Ustvari, igrao sam šifru 2066, a to je QPR - Ročdejl, a ona ladno otkucala 2065, i pored mog čitkog i krupnog rukopisa.
    Ako budem pao samo tu tekmu, ne znam šta da joj radim: da je pozovem na dejt, ili da je javno osramotim.
    Doduše, sam sam kriv što nisam proverio odmah, ali Ana M. (inače prelepa), u tom času imaše pozamašan dekolte, a dvadesettrogodišnje grudi behu najprivlačniji prizor u tome trenu.

9. za danas, experiment

q.p.r 1
    Aston vila 1&3+
    Zurich 2
    Villareal 1
    Mansfild 2 (ovo ne znam zašto sam stavio, al ajde)
    Apoel x-1

kvota 41,49

10. Altah 1
    Apoel 1 (0-1 gol)
    Genk PX
    Dinamo 0-2
    Viljareal (htedoh keca da pišem, al' me zajebaše u sredu, mamu im jebem, pa nisam) 3+
    Bajern 2-2

dobar tiket. jako dobar.

11. Hajde da i ja pratim, u najboljim namerama, s obzirom da sam debelo omanuo (kao i obično)
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1544-7476302-906

12. Ljakse,si ti to kopirao moj teniski tiket? :D

13. Upravo tako, kad nemam ništa svoje dobitno...:)
    A Crna Guja, umesto da odigra opušteno na Bajern i uzme kakve takve pare, on tamo nešto eksperimentiše sa duplpm šansom.

14. Hvala na lepim željama,ali sjebaće neko,nema Boga :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.