U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
kud ne odigrah greskom ovog drugog bertansa :D
Turska ki1
Moldoveanu 15,5 +
Guler 11,5 +
Moldoveanu kod mene u kladionici jutros bio na 13.5, dakle to je zicer bio...
Doduše i guler na 12.5, verovatno su i digli do sad
Znaci dace 14-15 i prc
Ma jok, nema ko sem njega tamo, sve neki tantuzi
Sto li su dizali gulera...sutnuo je jednom i naravno promasio.
bas mi lose ide bas bas
Meni prva dva para skroz ok al druga dva boze sacuvaj turci gube 10 a guler ima bedna 2 AJDE SUDIJE MATER VAM JEBEM PA KO JE DOMACIN OVDE
Jebem ti zene govnjive vise i znam da je nejaka ova majmunka i roknem 8-9 gemova prvi i 6-1 uzme muguruza pa jebo te bog za sta igras majmunko
Armine doci cu da te vezem za stolicu i oduzmem mobilni telefon
Kako su digli granice ovim mudima iz prvog kola kbt
Pa rokaj minuseve, ipak je b2b xdd
Stvarno lepo kažu Ps i Coa - koliko je dobra stvar ovaj fantazi, evo već kreću utakmice, a ja se nisam setio ni da pogledam granice.
Vrhunska brt, cak sam i isao do radnje i nisam svratio u kladzu
Da sam cekao bogdana za neke vece pare ubio bih se na licu mesta
Imao si ga plus i trebalo ti je jedno bacanje da da? Pa eto zašto smo izgubili, baksuz si jebeni toliki da bogdan omaši bacanje koje je morao da da
Ajde da se svi pomolimo i nadamo da macijulis ne postigne jos dva ili vise poena. Jedno bacanje nek da ako vec mora al bi bilo lepo da ne udje uopste jer vode jelte a on je mator dosta
I zasto on sad uvodi macijulisa na 20 razlike ajde da li postoji ikakvo smisleno obavestenje
Ja čekam valančijunasa 15 da da za pare, pomolimo se i za to
Ja ne dišem pomozi mi
Jebaću mu mater ako me izjebe i kud ga stavih
Ej, izrael jebeni
Još dva koša samo ajde bre jonase ajde pls