U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Slažem se svako ko je dovoljno jadan da duguje taj nema samopouzdanja da se suprostavi đavolu kad dođe po svoje.
Sutra mi napravite tiket 6 igrača +/- doći ću u 13h ovde da prepišem
Zatvorili soker u koceljevi sad samo mocart ima i ne zovemo ga više mocart nego kladionica ima da otvorim planet 365 win samo da bi ponovo imali mocart u životima našim
E, kad neko zna kosarke.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1097-5987408-1532
Ladno si unistio kvotu 45
Što familija može da te sjebe to niko ne ne može. Ubodem basket Turke, Litvance, Slovence i Špance u hendikepu, pogodim fudbal Srbiju iz 1-1 i 3+, 2-3 Gruziju i Irce, 1 na Španiju, 1 i 2-4 na Albaniju i i naravno sjebe me Makedonija protiv Izraela. Ja zategnem keca, Pandev zategne meni u 73. i dobiju Makedonci. Na 100 kinti 7.600 bi billa bombona, ali jebiga.
Nadao sam se da ces na kraju da se žališ na odložen meč Hrvatska-Kosovo. Xd
Je l' primetio neko da francuzi u ful sastavu igraju 0:0 evo 70 minuta sa luksemburgom, a kvota na keca bila 1.01?
Boga promašili
Hahaahahh 0:0 kraj, ovde mora da je armin stavio sto evra na keca da dobije 100 dinara za tiket :D
Hahaha tacno je moglo
Sta mislite koliko je ljudi veceras palo na francuze raznih kombinacija tipa 1&3+ itd?
I koliko je tek palo u lajvu od 45-og minuta pa na dalje na francuze?
Pa samo je bilo dato kao hendikep uz odredjeni broj golova 5 fazon da dobija francuska, mozda jos poneka igra zavisi od kladze
Ma nije bilo 5. Na engleze sa maltom bilo 2. Svejedno u lajvu je bilo zatezanja makar u zadnjih 15min ja da sam pratio zategao bih sig(sig)
gde imaju jeftine dojave
Ne znam jel se zajebavaš, ali ako misliš na ono od šomijevog ortaka sudije, to je tek u sredu popodne
a gde ne mislim matori
Za dojave ne znam za usrane čmarove znam XD
Tima 11.5 +
Olaseni 13.5 -
Satoranski 16.5 +
Vučević 15.5 +
De Zeuv 10.5 -
Ovaj je počeo jbg
Kuzmić 6.5 +
Osman 16.5 -
Lučić 8.5 -
Gasol 16.5 -