Кладионица

1. Погледајте последње 3 утакмице пескаре у серији Б

2. Брт ко ће да гледа 6 сати фудбала у серији Б.

Елем, леле леле леле богата понуда данас.

3. :DDD
    Мислио сам резлтате и када су падакли голови
    1-Х воде 2:0 заврши 2:2
    2-Х воде 0:2 заврши 2:2
    1-Х воде 3:0 заврши 3:3
    Могао би се ставити прст на чело

4. И свих 5 кола ове сезоне завршили су 4+

5. lacio i napoli igraju u posledenje vreme bas dosta na golove,tako da kapiram da ce i sada tako biti.
    ciljam i na iznanedjenje torino i golovi.i juve fjora gg 3 +. prosli put kada sam stavio ovoliko italijana na golove. 5 tekmi, sve 0-2.tako da...

6. Nemojte biti budale i zategnite na partizan

7. I nemoj da cekate 10-15min da skoci kvota, vrv ce ga dati u 46-om

8. Ja sam budak, sad pričam drugu, probam zvezdu danas prelaz, a preskočim partizan kao mazga.

9. Kakav su gol primili, baš nešto providno?

10. stojkovic je ucinio sve da mu oslobodi gol.jos je ovaj pajvan mogao i da promasi.

11. Ćelavi miletić baš iskusno ostao iza da ne bude ofsajda, to što je na 10m od igrača nema veze jbg ko će to da provali

A još su luđi prelaz imali prošle godine.

12. Nije mogao partizan u singlu u mocartu, smrdljivci

13. a jebem ti partizan ovaj uh djukic debilko

14. Pa salio sam se

15. Ma ne zajebavaj

Haha umalo mustafa da ga da

16. I asistirao mustafa hahaha pis zivi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.