Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pre 5 dana klinac neki moler kupio Juga za 70 evra
Ma kurac je keln u punom sastavu hektor im ne igra, neki veznjak jako bitan ne znam mu ime sad, a špic prvi im je baš u kurcu, dali su dva gola ove sezone, od toga jedan arsenalu a drugi kad je sve bilo rešeno u utakmici pre mesec i jače dana.
Jači su svakako, al' i mene je iznenadila kvota 1.6 na keca a 6 na zvezdu, ne bih da pojedem patriotsko govno na tiketu, ali ne bih baš ni keca igrao na kvoti ispod 1.9 jbg...
Stajao na parkingu pa matirao al reg 5 meseci 4 vintere upolovačene ima da preteraju zimu lagano
Kupio juga 1.1 2005., sa 60 000km? Aha jeste sig (sig)
A ti imaš IN juga
Eezveenee brt pls
Što me tera da se kladim da će ova 45-ica od 70 evra da ga nadživi i sad da je ne upali nikad 50 k km imaće više
Nije in brt
Dobro nećemo o jugu stidim se zaista ali prodajem stvarno ako neko pita ozbiljan sam ostr
Edit: Ajao ala me vučeš za jezik daću ti slike u pvt da vidiš kakav je to top od juga ozb
Armin ostao bez prstiju, coa bez juga...
Zašto bi se stideo jbt
Ok što prodaješ neok su pare za koje to radiš XD
A vredi toliko očiju mi eno gledao oglase i cene, oni sa većom kilometražom i godinu dana stariji i još registrovani fazon 3 meseca kraće idu na 900+
Mislim i ne zapinje mi za pare jbg ako prođe prođe ako ne prođe boli me pa kurac neka se raspadne tu
Zvezda na dvojku 5.60 kvota, G1+ 1.60 kvota, DNB2 je oko 3.8 ne znam kojom magijom, ali jeste tako.
Ovi su osvojili prvi bod sad za vikend, nisu dali gol Boga pitaj od kad, Zvezda malo prima, X2 realno 2 optimisticno ali sve se da probati na lijepe kvote kojih ima.
Sve činjenice idu u prilog tome da ima razloga za optimizam sutra, a realnost je da će nam se keln kao trenutno ubedljivo najgora ekipa bundeslige posrati po glavi sa neka 4 gola i malo nas spustiti na zemlju jer se već praktično razmišlja o čupanju boda arsenalu kući
I ja se nesto mislim da ce od sutra da im krene sezona, vec vidjeno
Pa ništa Keln kec za sve pare onda
Hoce kurac da im krene u usta
Nisu oni Florijana da mogu da zavaljaju Zvezdi 3 komata
Lyon 2
Lugano 2
Ostersunds x
Vardar x
Bilbao, Everton, Arsenal i Zenit 4+
Neko mi je prodao prašak za pecivo umesto spida da li će mi biti nešto?
Ne bih ja smeo da opalim na zvezdu dok ne vidim da igra gobeljic xd
Jebes ga fale i rodic i savic nek nam je frimpong u pomoci