Кладионица

1. lol, siromah acakg priča nekome za 200din, pa tebi slepče keva i ćale daju 150din za užinu hahah.

2. https://image.prntscr.com/image/HdsvkXetT2CBCViB2XA5vw.png
    ево га и трећи за данас, на мицића, калатеса и пангоса додам и вашег серафана, аукурац, већ видим како стаје на 9 и маши бацање

3. није ни овај моцарт више тако повољан с границама, сад гледам наспрам сокера, и шведу и дубљевићу граница виша за поен. обојица су минуси свакако, па дође опет повољнији моцарт

4. Zalgiris domacin vise
    Davis +
    Davis skok +
    2/3
    Himki domacin +
    Sved +
    Dubljevic +
    2/3

Za 500 max 5 i nesto, po 2 da udju u oba sistema vraca ulog i malo preko jbg

5. Sved u pinu 19,5 bio kad sam bio tamo, svakako nisam stigao da odigram pluseve i dva kombinovana hahaha

Evo minusevi:
    Hanikat 6,5
    Tomas 6,5
    Dangubic 6,5

6. Haha Kilogram ga ima plus ruku dajem

7. Zato ce i da ga duva ko juce dok se ja zasladjujem koktelima

8. Ja sam ladno igrao samo trojicu jer se umalo nisam usro u gace ljudi jel kapirate koji je to stepen umalo ukenjavanja u gace? Jos sam pod utiskom

Drugi mi je iz 1 u 2 to sam pisao cim sam usao, kvota 9

9. Pa ozbiljan sam za lazića, u mocartu ga nema, sigurno bih pre igrao minus njega nego micića recimo na 6.5

Dangubić mi je rizičniji bio jer smo baš jadni na trojci i on tu bije dosta minuta, mada dangubić je to, i njega bih pisao minus svakako pre nego plus

10. STIGO BEX KAZU IMATE PAKET ...KOLKO TREBA - NE TREBA NISTA ....OTVORIM PAKET A ONO ????? IKONA LJUDI OD POLA METRA IKONA SVETE PETKE ZNACI JACOOOOO BISTRON JA NEMAM RECI ALI IMAM SUZA RADOSNICA PUNE OCI I SRCE KOJE HOCE IZ GRUDI DA ISKOCI ... JACO MNOGO MNOGO MNOGO TI HVALA CELA TI MOJA KUCA ZAHVALJUJE OVO JE CAST VELIKA PAZNJA VELIKA I LJUBAV VELIKA MNOGO TI HVALA I KAD GOD I ODAKLE GOD DOSLA MOJA SU TI VRATA UVEK OTVORENA A MOJE SRCE KUCA ZA TEBE ....HVALAAAA JACOOOO IZ DUBINE DUSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. Kapiram da ce da pogodi trojku(kao u 90 el utakmica prosle sezone) pa napravi korake i dva faula i ladovina. Dobric mislim da moze da usere nije ga bilo u pinu. A kad budu krenuli litvanci sa njihovom tucom samo rocesti ce da pogadja jer je smekercina

Eto neka analiza, ako ocete uporednu analizu igraca napisite DAPS ispod

12. Za acu kilograma evo jedan tip TOUPANE + zato sto je i sam TUPAN hahHA HA HA

13. 0,25 Pangos-Rocesti 0,75
    0,25 Micov-Radicevic 0,75
    0 Milaknis-Feldin 1
    1 Ulanovas-Dangubic 0
    0,5 Jankunas-Bjelica 0,5
    0,5 Dejvis-Lesor 0,5

14. A igrao bih ga plus stvarno hahah nego dosta mi je, i s trećim tiketom sam silovao bezveze

15. Haaha micov u žalgirisu i još kao plej, je l' ti tilmo neki brat od tetke? xd

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.