Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ovo imam i mislim da sa tim zatvaram diskoteku:
Himki 1i+ (155.5)
Bjelica 9.5 -
Dženkins 7.5 +
Ali možda će ići još jedan gde je micić 6.5 -, kalates 10.5 + i pangos 11.5 +.
Serafan jedini centar barse danas
A sta ovo danas kasnim sa svakim postom jebem ti
Brt kad su ukljuceni poeni morali bi da vaze i produzeci. Kao za poene igraca.
https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4184#post_3808945
Secas se da sam ja onomad prosao sa 1&< na zvezdu a bili produzeci? Dodise u pinu
Ma nema toga u mocartu, tj. siguran sam da nije bilo ranije, što bi menjali jbg
Zato ću ja u soker od sledećeg kola, još su oni podigli granice a lepše mi je minuse da igram, i plus se kod njih važi produžetak ako se odigra recimo samo da himki da 79.5 +
Ерик Грин 16,5-
Дубљевић 11,5+
Швед 20,5+
Пенгос 11,5+
Фелдин 9,5+
Ертел 10,5+
Синглтон 10,5+
Химки-Валенсија 152,5+
Жалг-Звезда 9.5 h2
Znaci sada samo u pinu i sokeru mogu da se vezuju igraci i utakmice?
Може и у МаксБету (преко рачуна, за локал не знам)
Feldin 9.5 +
Rocesti astistencije 6.5 -
Ertel 11.5 +
Gist 8.5 -
Singlton 11.5 +
Dubljevic 12.5 +
Kako moze nije nikad moglo?
Nije imala ruke
Moze u maksu oduvek, tamo moze i lajv i nelajv da se veze sto smo videli na psetovom tiketu sa zvezdom i djokovicem i srecnim hepiendom
Otisao sam iz kladze posle 10min, samo dva tiketa bacio umalo se nisam usro u gace. Pojeo sam neki rostilj, sad kad sam ga iskenjao on ustao i otisao lagano kaze aj vidimo se brt reko budi dobar
Nije moglo u maxu nikad. Al pricamo o utakmicama i igracima iz istih.
Igrao sam tamo vec
Svakako pin objasnjava trenutno. A soker najbolji za minuseve
Evo jedna poslastica
Himki 1i+
Zalgiris 1i+
Pangos +
Jankunas -
Anderson +
Dubljevic +
Na 200din oko 150e
а бежи бре у пичку материну због 200 динара ми узимаш прва четири пика реци бре лепо даћу ти тих 200 динара само немој то да радиш
Pa koliko da stavim na kvotu 80 majmune neka neka videcemo i veceras ko je strucnjak