Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Minus ma milutonova, printezis, mekolum, PANGOS HAHAHAHAHA
Ok tebra idi piši tikete od 50 dinara da dobiješ hiljadu. Jeste to sam rekao, da je u valensiji. Jesi gluperda jebena nerealan si.
Mkkolum nece 10 dati ahahha joj aleksandreee
Edo Muric 3/3 FG, MCCollum 0/2...
Ajde dajte NBA, #pojedini_stop
Dajte neki nba stvarno strovalio sam 4 glave za tri dana
Trojica dosta
Misli tri igraca ajde armine ti daj sva tri verujem u tebe mali
Ima 6 utakmica probrace se nesto, evo ja sad gledam, ugasio sam Mekoluma u trecem minutu :D
Aj dajte ako ocete ako necete jebite se u dupe i ja sa vama
Kemba +
Towns -
To su mi danas najjaci, moze i sreder +
Brate, ne valja ti abakus, ja izbrojah 10 utakmica
Armine pomoli se da dodju ova trojica
A vidi ga stimac 4 pa samo jega cekam za bedne 2k bar nesto o zivote mrtvi prokleti
Nisu sve utakmice utakmice, kao kad te zove ortak i pita je l ima riba na zurci ti neces racunati debelu sto sedi sama u cosku xd
https://i.imgur.com/zIdch02.jpg
A pa to zavisi od ortaka, evo da me Armin pozove, ponudio bih mu i brkatu tetka Smiljku iz Iđoša
Jer je ortak, kontaš
Hahah dobar tiket TRESU LI SE NOGE SAD ARMINE ČUJEŠ LI
Ovo znaci da cu igrati Kembu pseto, inace jedan od omiljenih crnja mojih nerepera on je
A jbt kemba na 23,5 trebao a tauns na 22,5 al aj sad boze moj :D
Stimac 8 u prvoj ubijte me odmah ni dinara vcrs jos 700din u sokeru i da umrem
Necu odmah