U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Evo ko ne zna sta da igra neki predlozi.
http://www.bet-hunter.com/sr/tiketi
Ovde cu da kupim neke predloge i iskreno lepo ubodu ljudi.
Onako pristojnu kvotu ukupnu.
Ima covek koji je ubo 300 ovde.
Po mom misljenju ova tekma 1000% dolazi dupla sansa 12
http://www.soccerway.com/matches/2012/05/16/norway/eliteserien/sportsklubben-brann-bergen/sogndal-idrettslag/1236689/head2head/
A vrlo verovatno i kec
Ja prodjoh 13 hiljada na 2 tiketa, doslo mi 2+pp, 3+pp, Hadersfild i Kluz, i jos jedan od 5500 prodjoh na 500...da sam pratio drugara singlove, danas je prosao 4 tiketa,ali nema veze, i ovo je super... za sutra Zvezda za sve pare, 1.25, ja iskreno mozda sve pare sto sam dobio poslednjih dana stavim na to, jeste da rizikujem mnogo kesa zarad ''malog'' dobitka, ali je sigurica...
Izasle kvote za LS, 1.80 u Meridianu na Bajern...sramotno!
E, jebiga, Gazimudo! Dolazi i jedan i dva, ali verovatno jedan! Budi određeniji. Mislio si iks, ili gol gol?
Ljakse,vidis da igraju domacinski. Ako ces siguricu stavi duplu sansu 12, a ako ces rizicnije spici keca. Na golove se ne bih usudio. Uostalom,zakljuci sam :)
Ako ces kod ovih golove sigurno idi 2+, malo rizicnije ti je 3+ i gg3+
Uzdam se u onu utakmicu iz 2003-će, kada je Brann pobedio sa 6:1, pa ću igrati gg3+.
Jedan od boljih predloga za koji mislim da bi trebalo da dođe je 2 na Tipsarevića protiv Vavrinke. Kvota je iznad 2. Može da se odigra i 2 na PAO i 1 na Sao Paulo, kvota je 1.40. Ne znam zašto, ali danas kad sam video neke blesave Litvance, neku Suduvu i Žalgiris, imao sam neki predosećaj da će biti 2:1 za domaćina. Nisam 'teo da stavljam tačan rezultat pa povezah 1&3+. :)
Pošto sam provalio da mi je juče bilo talično to što sam okačio ovde tiket, aj i saću. :)
1.
Haka - Helsinki x
Inter Turk - KuPS 1&2-3
Atromitos - PAO 2
AEK - PAOK X
Na 20 kinti dobitak 1650.
2.
Rozenborg - Honefos 1&3+
Orebro - AIK 2
Sportul - Rapid B. 2
Otelul - Vaslui x
Suduva - Žalgiris 1&3+
Na 30 kinti dobitak 1285.
Da okačim i penis:
Almagro - Kveri ispod 21.5 gem
Berdih - Kubot preko 18.5 gemova
Simon - Garsija Lopez preko 20.5 gemova
Vavrinka - Tipsa 2
Na 100 kinti dobitak 1320.
Evo nekih predloga
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2419833-981
Bazel X2. Posle mi se zahvaljujte.
Ovim iz Herculesa jebem majku onu špansku cigansku šugavu. Svi izginuli do jednog!
Priključujem se reakcijama. A takođe sam sebe nagrđujem što ne poslušah sinoć Gazimuda i ne odigrah keca ko čovek na Bran, nego tamo nešto jedem govna sa GG3+!!!!
Evo da se pohvalim. Nikad ne potcenjujte osecaj ;)
Ljakse,zabelezi u tefter , da odigras keca i kad budu igrali u drugom delu prvenstva, i to ce verovatno biti uz 3+.
Druga temka je 18.11.2012
Marveluse, ja se razmišljao danas da li da singliram x za nekih 200 kinti, ali sam ipak odustao. :) Sjeba me danas sve živo, ali nema veze, ne može se dobijati svaki dan. :)
Pocelo je da me sere i nevidjeno da me kenja... na 1000 din odigram moje golove 2+pp,3+pp, Deportivo i Odd Grenlaand, obe dodju 2-1 poluvreme, uzmem 19 hiljada. I na ruletu jos nekih 15... Dugovi se smanjuju zestokim tempom, kad bih izdrzao jos jedno nedelju dana da ne puknem kes i da ne budem alav, bio bih na konju!
Bravo bvdlga! Ti uze ovih dana 500 jevreja sunce ti jebem...
Bvdlga,svaka ti cast. Ti bas rokas kladzu. Igras kako treba da se igra. Malo parova,a mnogo kesa. I svidja mi se sto igras ono sto mislis da ce da dodje,bez obzira na kvotu!
Keep on..
Nego,znam da si objasnjavao al aj jos jednom.
Taj sistem na 2+p i 3+p kako se igra?
Dajte nešto za danas.
Kopenhagen 1 i T1 2+