Кладионица

1. Đurgarden- Gefle 1 i Tim1 2+ (1.90)
    Kopenhagen- Horsens 1 i Tim1 2+ (2.00)
    Malme- Elfsborg gg3+ (2.10)
    Steaua- Dinamo B. 1 (2.20)

Za 200din.

2. Ljudi ne ložite se na Kopenhagen. Zadnje dvije važne utakmice su odigrali neriješeno, i još su bili ogromni favoriti u utakmicama. Šugava je to ekipa.
    Ja ću igrati X2.

3. I da pitam, da li je ovo zadnje kolo austrijske lige?

4. Makarone, ovo je finale kupa.

5. Znam :)
    Pratio sam ih. Jedva se provukli u polufinalu protiv Sonderjyske. Jebat ga, ja ću X2 opaliti.

6. Austriji je zadnje kolo. Biće kombinacija.

7. .Vule, uzeh i vise, al' pu pu, da ne ureknem! :D

Taj sistem na 2+p i 3+p kako se igra?

Ja igram u Meridianu, a verujem da je isto u svim kladionicama. Uzmes 2 tekme, napises 2+pp, 3+pp.. Moraju da ti udju obe u 2+pp, da bi ti prosao tikete. I sa njih dve vracas pare, i dobar si nesto sitno, za burek. :) Kada ti udje jedna u 3+pp, a druga u 2+pp, mnozis, recimo ako igras za 1000 din, 250 din po kombinaciji, 2+pp x 2+pp, i 3+pp(ova sto je prosla naravno) x 2+pp...I tu ti je dobitak, izmedju 4 i 7,8 hiljada, opet u zavisnosti od kvota. Kad ti udju obe u 3+pp, dobar si izmedju 15 i 30 hiljada, opet naravno, sve zavisi da li igras kvota 2.00 ili 2.40, 2.60...Ja uvek gadjam minimum ove od 2.40 za 2+pp, jer su ti onda i vece kvota na 3+pp, zato sto sam alav, a X puta mi se desavalo da dodjem da uplatim, oni mi kazu kvota 2 na 2+pp, ja promenim tekmu, i naravno ta udje u 4+pp, a ova moja zakuca krompire...Pokusavao sam da gadjam i 3+pp,4+pp za 100 din, i dodje ti na isti dobitak, a par puta sam vezao i 3 tekme 2+, 3+, tu je ogroman dobitak, fazon 80 hiljada minimum ako udju sve tri u 3+, ali bas mora te ukenja. Pokusacu danas, posto vidim da ide... :D

Evo primer kako pises...Izmislio sam sifre
    2321 2+pp,3+pp
    3221 2+pp,3+pp

EDIT:

Austriji je zadnje kolo. Biće kombinacija.

Ovo vredi gruvati u taj sistem moj... Ja cu Serkl Briz i Gent igrati sigurno, i spojiti sa nekim Austrijancem, recimo Matrsburgom, jer se secam da su jednom igrali 6-5 sa ovima, ako se ne varam. :D

8. .Vule, uzeh i vise, al' pu pu, da ne ureknem! :D

Od danas samo bvldogu slušam :)
    Sad fino meći tiket koji ćeš igrati pa da se i ja oparim, treba gledati fudbal pa ići na koncert u subotu :)

9. Ma selenijum ovo je jedna nedelja, ima dana kad vola ne mogu da ubodem... :) Ima vise dana, tj... :D

10. Nea veze, daj mećite neke prijedloge, ne da mi se kontati :)

11. Moj tiket:
    Matersburg - 1 (1.60)
    Esters - Tm1 2+ (2.00)
    Halmštad - 1 (2.00)
    Steaua - 1 (2.00)

12. Ja mećah:

Mattersburg - Kapfenberg SV 1
    Koper - Triglav 1
    A.Murray - Gasquet 1

Marej mi je sumLJiv, al ajd sad, štab.

13. Ma selenijum ovo je jedna nedelja, ima dana kad vola ne mogu da ubodem...

Ali sad si u serii, decxko! :D K'o što je onomand bio Ljakse, pa Gazi, sad je doš'o red na tebe. :) Mora da te iskoristimo (gej konotacije bez :D).

14. Selenijum, i meći basket Caja Laboral - Bilbao više pojena od prikazanog broja. To ti je sigurna kvota 1.85

15. Nisam odigrao normalan tiket, samo ovaj sistem 2+,3+, vezao sam Olimpija-Mura i Djurgarden-Gefle, a za stotku sam pokusao i 3+, 4+pp....

16. Tačno će me Marej ujebati.

17. 'Ajmo Nadale, puni k'o u nerotkinju! :) 'Bem ti Matersburg, što ne dadoše još jedan gol u prvom poluvremenu? Ali neka upadne i ovaj tenis i biće dobro. :)

18. Moja prognoza i vredi pokušati: C.Briž - Gent X

19. Evo mog tiketa:

FC Kopenhagen-Horsens X2
    Cercle Brugge-Gent X
    Steaua Bucharest-Din. Bucharest 1
    Los Angeles Kings-Phoenix Coyotes 1

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.