Na jednom tiketu me sjebaše samo Conga i Delpo, igr'o sam ih preko 21.5 gem a Delpo se povredio, inače bi to skoro sigurno išlo preko toga, a na drugom jebeni Torki! Znači 'ladno danas odem 2. put do kladže čisto da vidim mogu li da se odigraju oni poeni u plejofu, i odigram neku sprdnju za 20 kinti. Paz'te šta sam pogodio:
Ostende - Vesterlo x, kvota 3.35
Jebeni Torki - Čeltenhem x, došla dvojka, 1:2
Steaua - Dinamo B. 1&3+ kvota 3
Vasland - Eupen 1-1 kvota 3.10
'Bem ti život...
Паз'те ово!
Валенсија хендикеп 1 (1.85)
Стеауа х-1 (4.5)
Остенде х (3.35)
и јеб'омеотац кад одиграх на тикету и
Торки х-1 (ишло, у 85. 1:1) и
Васланд 1-1&3+ (у 85. 2:0).
Запишта торки, ја се понад'о, кад курац. Оде из икса у два, а Васланд остао 2:0... 668 квота... уср'о бих се у њих... баш близу.
Hocete da me iznapusavate ako vam ostavim link do stranice na fejsu, pokrenuli ortak i ja , satro neke tipove,da vidimo kako ce da nam ide? :zacrveneo se:
Hocete da me iznapusavate ako vam ostavim link do stranice na fejsu, pokrenuli ortak i ja , satro neke tipove,da vidimo kako ce da nam ide? :zacrveneo se:
Hahaha! Šta je ovo Gazimudo?
Naravno, podržavam svaki novi projekat koji ima smisla, ali reci ima li smisla: Troyes-Amines X2 (2.70)? A ja odigrao keca!
Drugo, nekada si te kvote nazivao bombicama, a bombama samo kvote iznad 5!
U svakom slučaju - srećno :)
jbg, ljakse, razumi nas, na pocetku jurimo manje kvote dok se malo ne procujemo, pa da bar u tom periodu budemo na visokoj prolaznosti :)
Iskreno se nadam da ćete se pročuti, i čim vidim da se zeleni, registrujem se.
DODATAK POSTU:
Alo, juče sam gospođi(ci) Selenijum predložio 5 utakmica, sve kvote u proseku 1.90 i samo sam jednu pao (0:0).
Dakle, mogao bih ladno da budem član tog klana, jer što sam stariji, sve bolje nagađam:)
Gazimudo ako budeš pogadjao i ako se raščuje, možeš glatko da otvoriš VIP grupu i uzimaš 20 evrića mesečno. Znam likove koji su solidnu kintu uzimali tako.
Ulet'o Njoković prvi set preko 9.5! Opaaaaaaaa. :D Još Šamrok da da 2 ili više gola i da Pederer i Sepi odigraju preko 18.5 gemova i eto lepe kinte sutra za finale LŠ. :)
.Vule
Gazimudo ako budeš pogadjao i ako se raščuje, možeš glatko da otvoriš VIP grupu i uzimaš 20 evrića mesečno. Znam likove koji su solidnu kintu uzimali tako.
Ovo je mogucnost za buducnost. Za sad treba da pogadjamo sto vise. :)
Jebo me Marej u kurac.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3187901-981
Vest Hem je po meni siguran protiv Blekpula u subotu.
Steta sto sam bez kinte.
Na jednom tiketu me sjebaše samo Conga i Delpo, igr'o sam ih preko 21.5 gem a Delpo se povredio, inače bi to skoro sigurno išlo preko toga, a na drugom jebeni Torki! Znači 'ladno danas odem 2. put do kladže čisto da vidim mogu li da se odigraju oni poeni u plejofu, i odigram neku sprdnju za 20 kinti. Paz'te šta sam pogodio:
Ostende - Vesterlo x, kvota 3.35
Jebeni Torki - Čeltenhem x, došla dvojka, 1:2
Steaua - Dinamo B. 1&3+ kvota 3
Vasland - Eupen 1-1 kvota 3.10
'Bem ti život...
Паз'те ово!
Валенсија хендикеп 1 (1.85)
Стеауа х-1 (4.5)
Остенде х (3.35)
и јеб'омеотац кад одиграх на тикету и
Торки х-1 (ишло, у 85. 1:1) и
Васланд 1-1&3+ (у 85. 2:0).
Запишта торки, ја се понад'о, кад курац. Оде из икса у два, а Васланд остао 2:0... 668 квота... уср'о бих се у њих... баш близу.
Minhen AM- Frankfurt FSV AM 2-1
Ako si ti u pitanju, mere :)
Kakac je ovo nik, aupičkumaterinu?
Evo posto je Sele aminovala:
http://www.facebook.com/pages/MaNemoj-Tipovi/106349512836546
Nemojte da nam se smejete,jos smo novi :)
Steta sto sam bez kinte.
Dao cale soma za uzinu.
OPAA
Hahaha! Šta je ovo Gazimudo?
Naravno, podržavam svaki novi projekat koji ima smisla, ali reci ima li smisla: Troyes-Amines X2 (2.70)? A ja odigrao keca!
Drugo, nekada si te kvote nazivao bombicama, a bombama samo kvote iznad 5!
U svakom slučaju - srećno :)
Pa nije ono samo moja stranica :)
Za vukajliju je bombica,al za ono tamo je bomba,a ako hoces bombu,onda odigraj dvojku na tom paru i imas kvotu 7 :)
jbg, ljakse, razumi nas, na pocetku jurimo manje kvote dok se malo ne procujemo, pa da bar u tom periodu budemo na visokoj prolaznosti :)
Iskreno se nadam da ćete se pročuti, i čim vidim da se zeleni, registrujem se.
DODATAK POSTU:
Alo, juče sam gospođi(ci) Selenijum predložio 5 utakmica, sve kvote u proseku 1.90 i samo sam jednu pao (0:0).
Dakle, mogao bih ladno da budem član tog klana, jer što sam stariji, sve bolje nagađam:)
Tako me zovu :) Čuo sam da jutros u kladionici pričali da neko od Nemaca mora da dođe iz 2-1 ili suprotno.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2576662-982
Ulet'o Njoković prvi set preko 9.5! Opaaaaaaaa. :D Još Šamrok da da 2 ili više gola i da Pederer i Sepi odigraju preko 18.5 gemova i eto lepe kinte sutra za finale LŠ. :)
Moja dva predloga:
Godoy - Argentinos Jr. X2 ili 3+ :)
BW Linz - First Vienna X
Ovo je mogucnost za buducnost. Za sad treba da pogadjamo sto vise. :)
Jel moze tu nekako da se zaradi (ako izuzmemo VIP placanje) ili to radite cisto iz dosade?