Ljudi čoveče IGRAJTE NA Sen Etjen protiv Bordoa.Odlična kvota koju ne treba propustiti
Najsigurnija utakmica za vikend ... A Ja sam još uz to ubacio
Sporting 1 i Ren 1 ali nisu sigurni kao Sent Etjen 1
2.60 kvota idi u K*C koja poklon kvota.
бури
je l sam samo ja ispoštovao čelsi??? doduše namalo, al nema veze :D
одиграо ја на оном тикету који вам постовах овде (јебига, умало да добије ферер први сет, било густо), а одиграо сам и х-2, х-х, 2-х, прва два за 200, други за 100. јебеш га, проб'о! :)
Jebem ti ćelavog Robena u pičku glupu! Kakav ljaljan ćelavi! Da je dao taj gol, ušlo bi mi i x-x i da Bajern dobija posle produžetaka! Doduše, da ne budem nezahvalan, lako je mog'o Bajern da dobije, ali Drogaba ga munu. E jebem ti LŠ kad istu uze aftobus...
Не, Блејче, него ће усрана Фарселона (уефалона, лолоо) да узима нонстоп и титуле у Шпанији, ЛШ, све. Пишам ти се у такав фудбал, монотоно је. Овако је интересантније, фала богу да је Челзи уз'о, заслужили су.
Opaaaaaaaaaaaaaaa... Uvaljaše kurve!
Inace, ovo mi je poslednji maloletni tiket, pa bi valjalo popiti ako prodje.
OO fala kurcu da i ja nekade dobijem
na lep nacin se oprastam od cimanja ortaka/sestre da mi uplate tiket
doduse iscimacu ga da ga sad podigne
http://www.youtube.com/watch?v=So-8v7tvDIA&feature=related
Ljudi čoveče IGRAJTE NA Sen Etjen protiv Bordoa.Odlična kvota koju ne treba propustiti
Najsigurnija utakmica za vikend ... A Ja sam još uz to ubacio
Sporting 1 i Ren 1 ali nisu sigurni kao Sent Etjen 1
2.60 kvota idi u K*C koja poklon kvota.
Ovako cu cele naredne sezone da cepam, po soma na singl.
K'o gospodin covek.
Žajk, jesu oni bolji, ali što je toliko siguran kec? Pa i ne treba im nešto...
Ma prolazi bez problema .U pravu si da im ne treba ali razbiće ih ko beba zvečku
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554405_207651602688341_100003305074252_350012_553455038_n.jpg
Prolazi ali je inače budala što je toliko para stavio
Sta ga bole racku, to ti je ko kod nas da je neko 500e stavio.
Objavljeni tipovi za sutra na stranici :) I jedan dubl koji smo resili da ne izbacimo:
Hobro - Fredericia GG
Girona - Cordoba GG
Prosao i tiket i ovaj dubl :) Ceka se jos Bajern!
Dabog iks pao. Dabog!
je l sam samo ja ispoštovao čelsi??? doduše namalo, al nema veze :D
одиграо ја на оном тикету који вам постовах овде (јебига, умало да добије ферер први сет, било густо), а одиграо сам и х-2, х-х, 2-х, прва два за 200, други за 100. јебеш га, проб'о! :)
Stavio sam 1100 na Bajern i puko. Ne da mi neki kurac duzmem pare.
JEBEM TI SUNCE KRVAVO U PICKU!!!!
Rekoh vam lepo da mećete iks. Jeb'o vas ciganski Bajern.
Jbg,a šta da kaže ovaj iz Malte :)
Bog te čuo Marvellous-e
Aham. Singlirao sam X-X na jednom tiketu, a na drugima sam stavljao GG i 2p GG, kvota 3.50, kao poklonjena ;)
Lepo,lepo uz mnogo sreće
Jbg takva ti je kladionica
BOG TE U ŠUMU OĆERAOOOOOOOO MARVOLUSOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jebem ti ćelavog Robena u pičku glupu! Kakav ljaljan ćelavi! Da je dao taj gol, ušlo bi mi i x-x i da Bajern dobija posle produžetaka! Doduše, da ne budem nezahvalan, lako je mog'o Bajern da dobije, ali Drogaba ga munu. E jebem ti LŠ kad istu uze aftobus...
Ја у плусу.
Не, Блејче, него ће усрана Фарселона (уефалона, лолоо) да узима нонстоп и титуле у Шпанији, ЛШ, све. Пишам ти се у такав фудбал, монотоно је. Овако је интересантније, фала богу да је Челзи уз'о, заслужили су.