Кладионица

1. Zašto sam igrao da će Pederer i jebeni Sepi igrati preko 18.5 gemova jebote kad je ovaj ionako 50 puta bolji, a ovo italijansko gomno je još igralo iscrpljujući meč protiv jebenog Vavrinke?! Aaaaa, jebote, koliko jebeno nisam razmišljao! A trebalo je umesto tog sranja da odigram Nadala i Berdiha preko 20.5 poena (ušlo k'o iz pičke), ali sam krenuo da uplaćujem 2 minuta pre početka meča, tj. pisalo je da kreće u 14:00, a ja sam uplaćivao u 13:58 i na TV-u je pisalo da je već krenuo meč! Pa koji kurac bre?! Sutra stavljam nekih 100 kinti na finale x-x i jedno 200 na x-1, pa šta bude. Koje jebeno sranje... Auuuu Marveluse, za koliku kintu? Saosečam se i s tobom i sa Sele. :) 'Bem nas ovako baksuzne... :)

2. Газимудо, где нађе да правиш то сад кад су првенства готова, чувај снагу за тамо негде септембар..

Pa do septembra smo planirali da se dokazujemo, mozda oktobra. Ima kvalifikacija za LS i LE, EP, ima skandinavaca , a bice i tenisa :)

3. ja cu sutra bacim soma iz 2-x i 1-x....jebem mu mater, volim...a i realno je,,,

4. Ферер узима први сет
    Ђоковић т.р. 2:0 (ако игра к'о данас, добија к'о из пичке, колико год да га не волим)
    Челзи х-2
    на стотку, таман.

5. Vest hem 1, 1400, 1,9(sinoc bilo 2,1 pizda im), dobitak 2660.
    Inace, ovo mi je poslednji maloletni tiket, pa bi valjalo popiti ako prodje.

6. Objavljeni tipovi za sutra na stranici :) I jedan dubl koji smo resili da ne izbacimo:

Hobro - Fredericia GG
    Girona - Cordoba GG

7. Chelsea X sutra, ako mene pitate. Vredi probati :)

8. Jebote, dobili smo Kubu u odbojci, a ja ih htjela sinoć staviti al nisam imala muda. PU!

9. al nisam imala muda

lolo
    igro petsto kinti na čelsi, kvota 3.9, opa

10. Ja će singlirati Bajern kad krenem vani.

11. A sad odigrah:
    Bajern osvaja
    Vest Hem i
    Seltu

12. Ja stavijo da će Bajern dobiti posle produžetaka, kvota 11 i x-x, pa ako uđu oba, bole me brige. :D

13. GG Chelsea (nisam smeo navijacki 2)
    West Ham 2 i 3+
    Taj neki dubl.

14. Radnički Niš- Napredak X

15. Ja stavijo da će Bajern dobiti posle produžetaka

Da, i ja tako cenim da ce biti. Ali kako kvota 11, zar nije prevelika?

16. je l sam samo ja ispoštovao čelsi??? doduše namalo, al nema veze :D

17. Ajde Vest Heme, u Londonu igras.

18. Ako im za 10 minuta ne uvaljate jos jedan gol, treba u trecoj ligi da igrate sisu vam jebem.

19. Da, i ja tako cenim da ce biti. Ali kako kvota 11, zar nije prevelika?

Pa tako se i meni čini, ali ja se ne bunim. :)

je l sam samo ja ispoštovao čelsi??? doduše namalo, al nema veze :D

Jok bre, ima vas još ludih. :D Evo recimo Coa, mada ako sam ja dobro skapirao, on je to više igrao iz sprdnje. :)

Челзи х-2

I Lama:

igro petsto kinti na čelsi, kvota 3.9, opa

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.