U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Blah, preživjela bih :)
Može li neko meni reći da li je istina da sad Čelzi piči umjesto Totenhema u kval. za LŠ i ako je tako, kakva je to jebena logika?
Sta je Azijski hendikep? Cuo sam mnogo puta za to, ali nzm sta je.
Ovaj tiket bih izdvojio od svih ostalih:
Evian - Brest x
Sošo - Marsej x
St. Etjen - Bordo x
Valensijen - Kaen x
Botafogo - Sao Paulo x
Ponte Preta - Atletiko Mineiro x
PAOK - Atromitos x
Silkeborg - Sonderjisk (ili kako se već čita) x
Sistem 6/8
Uplata 60 kinti, minimalan dobitak 2000, maksimalan 64500. :D
piči...
sredili ROMAN I PUTIN :D
Ako pobjedi npr Bajern prolaziš (naravno manja je kvota od čistog keca, a veća od 1X-a), a ako bude X kvota se obara na jedan.
sredili ROMAN I PUTIN :D
Zbilja me interesuje, za šta su se ljudi koj kurac borili čitavu sezonu kad radi taj princip izbacivanja?
Sele, pa to ti je winner. :D
Sad bih ti rek'o za šta, ali već sam se sinoć dovoljno nekurtulno odražavao. :D
Nači isto sranje drugo pakovanje :)
Samo se ti odražavaj, nisam ni ja oličenje kulture. Objašnjavaj odmasadaodma.
e za kurac su se borili... pravilo uefe je da se omogući odbrana titiule, ali da ujedno i ta zemlja ne može imati joiš jednog pride učesnika i tako to...
Glupost neviđena. Jebo mater, pa nek ide onaj ko je osvojio lš, nevezano iz koje je zemlje i koliko timova ide. Glupost.
E to sam 'teo da kažem. :D
ovaj sto je reko hajduk 1 uz 3plus neka se cuva, nacicu ga u gradu....
ako dodje dobije pivo...ako ne dodje dibije flasu...
inace sa turio jos vojvodinu 2plust prvo, rad kec i geteborg za sutra, nisam imo ideju sta drugo pa da se branim...
e bvldga imas pivo.....
Jesam li prosao par ako sam stavio h1 na tim koji je pobedio 5:4 ? Granica je bila +1.0
Sta mislite za Lion i PSG? Lepe kvotice...
Париза би' одигр'о, Лиона не би'.
al' kvota 1.8...
Ш'а знам, Лион не може ни горе ни доле. Може лако да дође кец, ал' текма за њих нема неки такмичарски значај.
to ti kazem... ako ne odigram, doci ce kec, iz keca. :)
Bice iks na Lion, osecam
Ja sad gledah i odmah da ti velim sledeće: kod nas nigdje osim u mocartu nema da se igra tim1 2+, ondak kad napišeš vako bezh i slično, opet neam veze šta je pisac htjeo da veli jer je kod nas drugačije, a ja duduk taj hendikep ne merem upamtiti da ga jebeš. I šta je, koj moj, winer? Ni to nema vođe?
Prosto ne verujem da nigde nema tim1 2+... Mozda je negde oznaka D2+ i G2+ (domacin i gost 2+).
Bezh = bez hendikepa,znaci pobeda onog na kog je tipovano,bez obzira na razliku.
Za viner si dobila odgovor,pa da se ne ponavljam :)
Bvdlga,hvala za zvezdu ;)