Кладионица

1. Auuuuu, jebem ti mrtvi PAOK! 'Ladno su izgubili na svom terenu od jebenog Atromitosa! Kakvi ljaljani, jebote! A da mi je taj x ušao, opasno dobro bi mi išao tiket... Makarone, to je igrala neka riba u najavi. :D Moraš bre da ne znaš ništa o fudbalu da bi te toliko sralo. :) Ja sam tako nekoliko puta igrao onaj bejzbol, igrao čisto na one timove za koje sam čuo da su jaki tipa Jenkijsi, Red Soksi, Rendžersi i ubodem, a kvote po 1.80, 1.90.

2. Francuzi, nabijem vas na kolac. I kad god hocete da stavite GG, igrajte PX. Nepisano pravilo izgleda...

3. Marveluse, pa što 1x na Brest, jebemumater? Znam da te sigurno smara kad ovako neko naknadno govori, ali ja sam još pre tog meča rekao da Brestu treba za opstanak i da će najverovatnije doći 2, ali da ne bi bilo loše da se odigra x2 jer je i na to bila dobra kvota. Mene ukopaše svi živi, a najviše me je smorio Sao Paulo. Vodili 1:2 protiv Botafogoa i marmuni izgube na kraju 4:2. Propas'.

4. Danas kanal... pokusao sam da se obogatim, stavio 100e na Haken 3+, Kopenhagen 2, Valensijen 1 i Jang Bojs 1, cekao 1500...penis.. i onda stavio jos 200 na Valensijen i smrdljivi Juventus... sve u svemu, pozitivan plus zadnjih 10 dana, ne merem zalit'... Naravno, Vojvodinu sam igrao na tiketu od 1000 din i pao na Kopenhagen. Jbg.. sjutra je novi dan, moram da napravim 100 hiljada, ili prestajem da se kladim! :)

EDIT: E da, i Hajduk lagano dosao, ali mala mi kvota 2.20.. :D Nadam se da je bar neko ispratio Vosu i Hajduk... Kako smo namestili, svaka nam cast, tako se osvaja titula sledece sezone! :D

5. Дај неки фикс буразеру да ставим тешко зарађене дневнице истоварањем изборног камиона, и онда да те проклињем данима!

6. Pa gde si svih ovih dana, vidis da me kenja ko vola.. :D Ostale sve snj lige, nema leba bez motike vise! :)

7. А јебему миша:)

8. Prosto ne verujem da nigde nema tim1 2+... Mozda je negde oznaka D2+ i G2+ (domacin i gost 2+).

Možda u ponekoj srbijanskoj, al u npr. wwin-u nema, jebaji ga.

Bvldoga, meći šta igraš danas! :)

9. Marveluse, pa što 1x na Brest, jebemumater? Znam da te sigurno smara kad ovako neko naknadno govori, ali ja sam još pre tog meča rekao da Brestu treba za opstanak i da će najverovatnije doći 2, ali da ne bi bilo loše da se odigra x2 jer je i na to bila dobra kvota.

Jebem li ga, nisam video. Odsad samo golove igram, to mi ide. I drugo poluvreme pogadjam kao lud.

Evo vam jedno pravilo iz iskustva.
    Ako je kvota na X2 veca od 1.50 i ako vas ne vuce osecaj na dvojku, kecina cista.

10. Samo da podelim s vama jedno od mojih najzlatnijih pravila, mada mislim da sam to već govorio: ako je kvota na nekoga 1.90, pa bar u 90% slučajeva ti ne samo što dobijaju nego dolaze iz keca ako igraju kod kuće, a iz dvojke ako igraju u gostima. :) Pravilo potvrđeno milijardu puta. Ja nisam imo muda da stavim danas Elfsborg iz dvojke, nego odigrah čistu 2, ali dobro je i ovako. :)

11. a sta ako je kod tebe u kladzi 1.9, a kod mene 1.85 ? :)

12. Onda ko te jebe. :D Pa ako vidiš da je u tvojoj 1.90, igraj, ako vidiš da nije, nemoj. :) Inače, ne volem da se nešto falim, ali danas ubodoh jedan jako lep tiket:
    Helsinki - Honka 2-4
    MyPa - VPS 1
    Sundsval - Elfsborg 2
    GAIS - Geteborg x
    Samo se razmišljao da li da stavim 100 ili 50 kinti i stavim 50, ali nema veze, dobro je i ovako. :) Opaaaa, još ako mi prođe i ovaj basket za 800 kinti, biće skroz gotiva. :)

13. Inače, ne volem da se nešto falim, ali danas ubodoh jedan jako lep tiket

Sunce li ti kalajisano, što ne podjeli to sa ostatkom svijeta? A? A? A?

14. Блејче, код мене је правило 1.85 на чистог кеца не долази никад...

15. Sunce li ti kalajisano, što ne podjeli to sa ostatkom svijeta? A? A? A?

Pa šta da delim kacte baksuzi? :D Ne dam! :D Ma bre odigr'o to čisto iz fazona, moglo je vrlo lako i da ne dođe. A na drugom me za 800 kinti sjebu samo Boston i Filadelfija. Ja slepac igr'o ispod 170 i nešto poena. Koi sam lidbo... Ali nema veze, nije ni ovako loše. :)

Блејче, код мене је правило 1.85 на чистог кеца не долази никад...

Pa da, i ja imam neko slično pravilo! :D Ali ozbiljno, ako kvota na domaćina nije tačno 1.90 ili ako je ja ne ocenim nekom siguricom, nema šanse da ću da odigram 1. :)

16. Postavili smo parove za danas, skoknite do stranice da sad ne kopiram.
    Izdvojicu samo singl:

Girona - Viljareal B X @3.25

17. Probajte Shinnik - Rostov na X.
    Golovi 0-2

Rostov generalno jaci, ali proslu su ih dobili 3-0. Po formi, oba tima bi trebalo da imaju jedan remi, i to upravo sada. X2 kao sigurnija opcija :)

18. Girona - Viljareal B X @3.25

Ovo isto viđah u Presu danas :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.