Кладионица

1. Bvdlga, koliko si siguran u ovo 2+ ili 3+ pp, da znam koliko otprilike da stavim? :) Op op, 2 tiketa u 3 dana i opet soma, nije loše. :) Podogijo neki tenis, još kad bi i ovaj fudbal uš'o, 'de bi mi bio kraj. :D

2. Pa u to ne mozes da budes siguran.. :)

3. Kako se igra to 2+pp ili 3+pp na jednom paru?
    jel moze u svim kladionicama to?

4. Ako si u Srbiji, u većini može. Ako si u BiH-u, tačnije RS-u, moš se jebat. Ima jedino u Mocartu i Premijeru (ako dozvole da se to igra, zavisi koje je takmičenje tj. liga).

5. U Srbiji sam. Ali nisam cuo da bilo ko to igra. Nzm ni kako idu kvote za tako nsto. Msm ako odigram taj dvoznak na jednom paru.

6. Nista od ovoga Sim-e, izgleda da je bilo raznih kombinacija...al sta je tu je, ceka se sledeca sezona :))

7. Drugi dan za redom da turci izdaju!

Ništa ljudi do evropskog prvenstva.

8. Koi sam ja jebeni baksuz! Odigram dva prava tiketa i ostanu mi 23 centa i nalupam utakmica raznijeh i prođem, a ona 2 "ozbiljna" padnem. PU!
    http://www.dodaj.rs/f/3r/di/1JK4VA1V/capture.png

9. hahaha pa što ovo ikako uplati? :D

10. A tačno sam znao da će Bazel nešto da zasere! Jebi gomna šiptarska! :)

11. hahaha pa što ovo ikako uplati? :D

Neam blage veze. Uplaćivala na "prave" tikete okrugle cifre i ostala mi sića i rekoh da se ne baci, kad ono stvarno - ne baci se. Sad me boli kurac, imam 1,29 ojro na računu umjesto ništa :D

12. Samo nek' se slaže na gomilu :D Da hoće ovako svaki dan, dobro bi bilo :) Ovo preko neta? Možeš odmah da ulažeš večeras ovaj novac?

13. Mogu, štooo?

EDIT: Da nije preko neta, misliš da bih uplatila 23 centa :)

14. Ma gledao sam kod druga ovaj WWin pa mi se učinio totalno drugačije. :)

15. Ja rekoh imaš prijedlog za noćas :D

16. A to :)) Ima hokej večeras.
    Možda da uložiš 0.10-0.20 na ovaj moj prijedlog pa nek sve gori? :)

17. Vidiš, dobra ideja, pa nek sve ide aukurac! :D Daj prijedlog pa će da vidim :)

18. Daj mi 4-5 minuta ;)
    Nego, aj ti vidi može li da se kladi na broj poena kod NBA igrača?

19. Turner više
    Iguadala više
    Holiday manje
    Rondo više
    Pierce više
    Garnet manje

40.089 kvota
    Pa eto ako hoćeš stavi 0.10-0.20
    Nemoj puno pa da kasnije ja budem kriv :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.