Bvdlga, koliko si siguran u ovo 2+ ili 3+ pp, da znam koliko otprilike da stavim? :) Op op, 2 tiketa u 3 dana i opet soma, nije loše. :) Podogijo neki tenis, još kad bi i ovaj fudbal uš'o, 'de bi mi bio kraj. :D
Ako si u Srbiji, u većini može. Ako si u BiH-u, tačnije RS-u, moš se jebat. Ima jedino u Mocartu i Premijeru (ako dozvole da se to igra, zavisi koje je takmičenje tj. liga).
Neam blage veze. Uplaćivala na "prave" tikete okrugle cifre i ostala mi sića i rekoh da se ne baci, kad ono stvarno - ne baci se. Sad me boli kurac, imam 1,29 ojro na računu umjesto ništa :D
Bvdlga, koliko si siguran u ovo 2+ ili 3+ pp, da znam koliko otprilike da stavim? :) Op op, 2 tiketa u 3 dana i opet soma, nije loše. :) Podogijo neki tenis, još kad bi i ovaj fudbal uš'o, 'de bi mi bio kraj. :D
Pa u to ne mozes da budes siguran.. :)
Kako se igra to 2+pp ili 3+pp na jednom paru?
jel moze u svim kladionicama to?
Ako si u Srbiji, u većini može. Ako si u BiH-u, tačnije RS-u, moš se jebat. Ima jedino u Mocartu i Premijeru (ako dozvole da se to igra, zavisi koje je takmičenje tj. liga).
U Srbiji sam. Ali nisam cuo da bilo ko to igra. Nzm ni kako idu kvote za tako nsto. Msm ako odigram taj dvoznak na jednom paru.
Nista od ovoga Sim-e, izgleda da je bilo raznih kombinacija...al sta je tu je, ceka se sledeca sezona :))
Drugi dan za redom da turci izdaju!
Ništa ljudi do evropskog prvenstva.
Koi sam ja jebeni baksuz! Odigram dva prava tiketa i ostanu mi 23 centa i nalupam utakmica raznijeh i prođem, a ona 2 "ozbiljna" padnem. PU!
http://www.dodaj.rs/f/3r/di/1JK4VA1V/capture.png
hahaha pa što ovo ikako uplati? :D
A tačno sam znao da će Bazel nešto da zasere! Jebi gomna šiptarska! :)
Neam blage veze. Uplaćivala na "prave" tikete okrugle cifre i ostala mi sića i rekoh da se ne baci, kad ono stvarno - ne baci se. Sad me boli kurac, imam 1,29 ojro na računu umjesto ništa :D
Samo nek' se slaže na gomilu :D Da hoće ovako svaki dan, dobro bi bilo :) Ovo preko neta? Možeš odmah da ulažeš večeras ovaj novac?
Mogu, štooo?
EDIT: Da nije preko neta, misliš da bih uplatila 23 centa :)
Ma gledao sam kod druga ovaj WWin pa mi se učinio totalno drugačije. :)
Ja rekoh imaš prijedlog za noćas :D
A to :)) Ima hokej večeras.
Možda da uložiš 0.10-0.20 na ovaj moj prijedlog pa nek sve gori? :)
Vidiš, dobra ideja, pa nek sve ide aukurac! :D Daj prijedlog pa će da vidim :)
Daj mi 4-5 minuta ;)
Nego, aj ti vidi može li da se kladi na broj poena kod NBA igrača?
Evo sva ponuda za noćas (što se tiče nba)
http://www.dodaj.rs/f/s/b2/3b2SOIE6/capture.png
Turner više
Iguadala više
Holiday manje
Rondo više
Pierce više
Garnet manje
40.089 kvota
Pa eto ako hoćeš stavi 0.10-0.20
Nemoj puno pa da kasnije ja budem kriv :)