U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-8733206-983 Jebiga.
Evo Grifine, Saleta oborila kvota 1.9 na keca. I sta cemo sad? :)
Jebem ti balkanbet smrdljivi, kad pola utakmica nemaju! Estonska liga koja je do jaja, ni jedna mrtva utakmica!
Htedoh da stavim na Floru, Silamae, Kalju g2+, kad ono prc. Isto tako Bajer - Holandija gg3+, evo vec to uslo, a 20. minut. Ej, zivote, lutalico.....
Ako poljaci ne dadnu latviji bice belaja.
Odavno me ljudi nisu ovako ispalili :))
Meni nije jasno kako Norwich vodi protiv Seltika?
Postavili smo parove za danas, skoknite do stranice da sad ne kopiram.
Izdvojicu samo singl:
Girona - Viljareal B X @3.25
Jebeni pajvani su morali da povedu u 90+. A u picku materinu,kako da skupim ljude na stranici kad nista ne ubadam xD
Mislim,prosao tiket,al ovaj singl bi mi bar izvukao minus sa dubla i tripla :/
Ne znam ja za druge, meni to uvek prolazi. :D
Pa ne posluša ti mene za poene nego za Galatu. :) E jebiga... A slepci glupi, realno su jači, ne znam kako su izgubili. Još su gubili u seriji 2:1... Jedino ako se tu nisu umešali oni Bešiktašovi fanatici. :) Mene sjebali samo Venecija i Milano, igrali preko 155.5 poena. Šta si prošla Sele kad si čekala Poljake? :)
I SAMO ME ONI OBORISE MAME IM GA SELJACKE NABIJEM JA!
Ponovo me obori jedan par. Kordoba ne moze da uvalja gol sat vremena ovim slepcima koji imaju crveni karton...
Mislim,prosao tiket,al ovaj singl bi mi bar izvukao minus sa dubla i tripla :/
E Gazimudo, zato svi ti koji mlate pare preko tipova i dojava imaju blog i sms sistem pa ako se previše ispromašuju obrišu istoriju gubitaka/dobitaka (bilo ovih free ili poruka) ili, još gore, slažu šta su igrali. Koleza im je debele pare dao na poruke. Isti bi kurac bio i nas da je pitao, al nemeš čovjeku objasniti.
Znam da je prepun internet tih prevaranata,al mi ne zelimo da budemo to. Zato su nam glavni fokus ovi maxbet tiketi, sa kvotom 2-3,al da furamo prolaznost iznad 90%..
Video sam bas juce klip kako muljaju ti na netu,pogotovo sa dojavama.. otkucaju neki mec, a posle menjaju html kod, pa hvataju printscreen.
Od toga,pa do lupetaranja ogromnog broja tekmi koje su vidljive samo vlaniku naloga,pa posle objavljuje slike prodjenih..
Jbg, ja nisam iz price da varam. Nisam neki strucnjak za kladzu, da jesam, verovatno bih od nje ziveo,al svima je jasno da se pare uzimaju na male kvote..
Znam da nam maxbet tiket nije dovoljan,pa zato pokusavamo sa singlovima i dublovima,al jbg, lose ide :D za sad.
Џанкара јел' се спрдаш ово за Вележ или шта? Рекао сам да се нећу више кладити ове сезоне али ово делује примамљиво..
Eo Gazimudo, i ja sam ti lajkovao stranicu, nemoj da plačeš :)
Šalim se, solidne parove stavljate, pratio sam ovih dana, glavu gore, biće bolje.
Izvalite vi ovu bosansku ligu.
Kvota na leotar protiv apsolutnog sampiona lige je 1.3.
A kvota na Velez koji igra kuci protiv slabijeg tima je 4.45?
SKK?
Predrage,hvala lepo :)
Kad smo vec kod stranice, postavljeni parovi za danas ..
Ne sikiraj se Gazi, pratim i ja. Sa ona dva tiketa juče probrah Poljsku, Krku i Kordobu, te prođoh :)
E to :) Meni samo krivo za Gironu, toliko sam bio ubedjen u X, al sabani primise u 94. pu
Danas idemo na 100% :D
Saću mećati ovaj tripl. A one golove bih tako rado odigrala, al kurac! U wwin-u moraš da biraš, ili 3+ ili gg. Pederi.
Sto bi se sprdao? :) Javio mi lik, ja retard nisam video poruku, i posle kad sam video, bilo blokirano svuda...bas steta...
Ja cu da izaberem nesto od ovoga... Jedino sam siguran da cu 2+pp,3+pp da stavim Stromsgodset-Odd grenland i Sogndal-Sadnes... Od ostalih parova, sto sam gledao head to head, evo nekoliko.
Lingbi-Brondbi gg3+
Arhus gg2+
Sogndal 4+
Bazel 4+
Selta gg3+
Norkoping 1, dobra kvota 1.95
Esbjerg 3+
To cu da izmezam, pa sta dodje, dodje.. verovatno cu da ubacim jos nesto, jer sam zeljko...