Кладионица

1. Stavih 10 centi. ĆE DA SE OBOGATIMO JAKO! :D

2. Ima sutra fešta da bude! :D

3. Sele pa ti ne igras poker turnir na wwin-u? Besplatno je, a lepe su nagrade...

4. Nisam kod kuće, igraću sutra. Nisam ni znala dima. Ja igrala onako bezveze :)

5. evo sad ima od 01 30... :)

6. Jebiga Sele
    Ovaj Iguadala dao 12. Trebao da da još samo 1 poen. Lik šuta slobodna 3/7.
    Rondo bazen ne može da pogodi.
    A o ovoj dvojici da ne pričam... :)

7. Singl dana: Olimpija - Krka bezh 2 2.3 !!

Uzima titulu krka veceras opusteno.. Maxbet tiket na stranici ;)

A koji sam maler.. preksinoc se dogovorimo za maxbet tiket, i bio partizan na njemu. i ja ustanem juce , i krenem da objavljujem i reko, ma bojle da stavim efes, njima treba za prolaz,dok partizanu ne treba nizasta. I naravno,efes prokocka plus 12 u poslednjoj cetvrtini,a partizan glat dobije :/

8. A padoh i ja na to.
    Kombinovao neke sa tvojima.
    Aj i ovaj ću danas da kombinujem :)

9. Направио сам и ја ово срање и пратим те на фејсу, шта је ово само 200 и нешто лајкова,сад ћемо те изрекламирати да догураш до 2 сома час посла.Штета што су најјаче лиге завршене..

10. Jedan lep dubl...srednji ulog....

Cibulkova - Halep 1 1.65
    Lilstrom - Haugesund 1 2.05

Ulog 3000
    Dobitak 10000

11. Штета што су најјаче лиге завршене..

Cak suprotno. Sa malim ligama bar znas na cemu si kad vidis kvote.

Juce sam ubrao sistem 8/10. Male parice, ali taman da i danas nesto odigram :)

12. Pre 2 dana imali smo 50ak clanova, pa smo zahvaljujuci reklami na manemoj digli do skoro 300 :D Slobodno vi zovite ljude,nece da fali :)
    A jeste zajebano sto su gotove lige,jer kad gledas tamo neke fince i dance, sve sto imas je statistika, ne znas nijednog igraca,ne znas vruca gostovanja i tako te fore..
    Al jbg,kasno smo se setili da udjemo u ovo, tako da nam preostaje da se vadimo sa tenisom i basketom, dok ne krene EP, a posle njega i kvalifikacije za LS i LE

13. Ja za danas stavih singl na Eupen-Ostende 1i3+, kvota 1,9.

14. Koja poklon kvota na Santos večeras kod kuće protiv Veleza. Ljudi izgubili tamo 1:0 i sad igraju kod kuće. 1.65 je kvota i u Balkan betu i u Sokeru. Bruka. A i na Majami. 1.61. Ali bih ja tu ipak igrao poene, za svaki slučaj. :)

15. Džankaro, hoće li bidne opet neki turnir?

16. Verovatno veceras....a vidi ovu Cibulkovu, mamu joj ejbem fukarsku, pa uzela PRVI SET JEBENO 6-0 A SAD CE DA IZGUBI, a ovaj lilstrom X...divno...odigram tiket jednom u nedelju dana i padnem

17. Ja se ništa nisam stigla kladiti. "Malo" legla popdne i prespavala sve :)
    Jedino što znam je da bih prošla Krku.
    Ajd javi kad saznaš kad je ili mi reci gdje bude obavještenje. Evo sad odera neke likove kvalitetno u sobi Banja Luka.

EDIT: Još kad bi ovo bile prave pare... :)

18. Jebeno opet padosmo tiket za gol. Mrtvi helsinki nije mogao da ugura komad ovim pajvanima.. Ako nista,bar je krka prosla pa izvukla dan.. Al opet, vise bih voleo da prolaze maxbet tiketi, a ne singlovi :(

19. Jebeno opet padosmo tiket za gol

Daj mi taj link da ti stavim dve tri utakmice.

20. turi ovde,pa cemo razmotrimo :D
    al evo link: www.facebook.com/manemojtipovi