Кладионица

1. Moguca 3 za 3

Orebro - Djurgarden 1 3.40

19:00

2. odigrah 2 tiketa

Amiens - Bastia CA 1 1.90
    Carmarthen - Afan Lido 1 1.65

Ulog 1000
    Dobitak 3200

i drugi

Li Na - Robson preko 18.5 gemova (proslo) 1.85
    Miler - Hjuit 1 2.20
    Majer - Robredo 1 2.10
    Petrova - Safarova 1 1.90

Ulog 500
    Dobitak 7900

3. Ovi ovde su dobri. Uhvatio sam dva dana za redom i danas izgleda da ce proci.
    Dosta korisnih inforamcija.
    http://www.sports-betting-tips.info/sr

4. Ljakse odlican tiket brate, jebiga. Igraj tako na lupanje, usrace te jedan od 20.

5. Sansajne, sjebo te jedan gol lololo

6. Tiket 1
    Crawley - Leyton Tim1 2+ & gg @2.50
    Burnley - Brighton 0-2 @1.60
    MK Dons - Carlisle gg/3+ @2.15
    Forest Green - Hyde 1/tim1 2+ @1.85
    Lincoln - Ebsfleet 3+ @1.55

TiKET 2
    Forest Green - Hyde 1/tim1 2+ @1.85
    OPS - ROPS 2 @1.95
    Crawley - Leyton GG/3+ 2.10
    Soutport - Telford 1 @2.25

I baciću crvenu bzvz na Jeovil protiv Donkastera...primamljiva mi je kvota 2.50....trebala bi doći ali kvota me jebe malko u mozak, kontaš, pa nisam siguran :D

7. Kad se ovo igra, brate? Oko četvorke?

8. Sve u 4 mislim....možda ima neka u 2....

EDIT: nema u 2, sve u 16h počinju. Bio je wrexam 0-2 ali sam ih eliminisao, nem pojma zašto, smrdi mi

9. Dusmanija tebra, ovi na ovom sajtu gadjaju kao ja da gadjam.... Nema kvote iznad 1.6, jebes ti to...Kao igraju Juventus-Katanija i on mi kaze 1. Ko da ja ne znam da je to kec. :D

10. Za danas cu probam
    RODA - WILLEM 7+ kvota je super oko 22.

11. A brate ja sam poceo da dobijam tek kad sam poceo da igram singlove ili tako dva komada sve ukupna kvota 2-3. Dok sam gadjao kvotu 50 svaki dan im ostavim 50-100 dinara pa pogodim u godinu dana jedared :)

12. Fala lepo, molim lepo. Na 50 dinara 7500. :D OPA GANGAM STAJL!!!14243542 :D

13. Ajde bre Breša pi*ka ti materina daj gool!

14. Fabio Daprela 69'
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
    Ima boga i mog druga koji se iskupio ;)

15. Ajde bre Breša pi*ka ti materina daj gool!

Ne vidim razloga zašto bi Brescia morala zabiti da bi ti bio zadovoljan tim ishodom?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.