Кладионица

1. zato oni imaju dinari koliko oće, a mi marke jok... jebi ga protektorat :)

2. Da se vratimo na kladzu.
    Evo nadjoh sad jedan zanimljiv par.

Braintree Town - Kidderminster

Sigurica 3+ @1.7
    Moze dodje 5+ @5.5 (Cu probam za 200din)
    Ako neko ima sistemski moze da proba i kontra prelaze 1/2 @28.0 i 2/1 @26.0

3. Rodjakovom prijatelju plata 600e, u emtelu radi. I to sa srednjom medicinskom. lololo
    Kifla kod vas kosta oko 16 dinara, dok je kod nas 25. I tako te neke sitnice...

4. ko ima live, i nije alav nek' piči azarenku... dobre kvote da će osvojiti svoj servis...

5. Gazimudo, i sam znaš da je to kocka!
    Carlisle - Preston su igrali 3:3 prošle godine, a ove 0:0.
    Doduše, sada je u pitanju liga kup (trofej), no svejedno: može biti 3:3 ili 0:0, ne znam gde to nađe kao neku sigurnost za GG3+?
    Što se Linfilda tiče, slažem se. Kec je podrazumljiv u svim varijantama, a za Bristol Rovers ... zaista nemam pojma (isti kup, isto njesra, sve dolazi u obzir).

6. ljakse sve je kocka... ja ga poslušao, 3+ mi je ko sigurica u svim tim kupovima, a gg sam zbog radi njegovog prijedloga... dodao i te irce i neke velšane i to je to...

7. Gazimudo
    Ne jebe nas evro sele. Jebe nas dinar. Evro je isti, dinar je taj kome pada vrednost. :)

Blah, isti kurac :)

PuppetMaster
    Rodjakovom prijatelju plata 600e, u emtelu radi. I to sa srednjom medicinskom. lololo

Ma ja, mtel, bole ga kurac :D

Ja odigrah onaj Gazimudov prvi tiket.

8. LJakse No.1
    Gazimudo, i sam znaš da je to kocka!
    Carlisle - Preston su igrali 3:3 prošle godine, a ove 0:0.
    Doduše, sada je u pitanju liga kup (trofej), no svejedno: može biti 3:3 ili 0:0, ne znam gde to nađe kao neku sigurnost za GG3+?
    Što se Linfilda tiče, slažem se. Kec je podrazumljiv u svim varijantama, a za Bristol Rovers ... zaista nemam pojma (isti kup, isto njesra, sve dolazi u obzir).

Preston ove sezone sije, pobedjuje, al i prima golove, pogotovo na gostovanjima (1:6, 1:4, 1:4).. Ovaj Karlajl je krenuo lose, a ovaj kup im je do jaja jer su bahate nagrade novcane, dok prestona zabole patka on juri promociju. Znaci domacin uvali 1, pa ovi stignu do poluvremena, i onda posle ce ga neko mune sigurno :D

9. Newtown-Port Talbot х-2

10. Lolo, kako cemo svi da popadamo kad svi uplatise ovaj moj

11. Prijatelji braco kumovi

Goerges/nekatamo - Erani/Vinci 2 1.50
    Nekitamo/nekitamo - Granoljer/Lopez 2 1.50
    Tipsa - Kolsajber jebem ga u usta svapska 1 1.50
    Sarapova - Bartoli preko 18.5 1.85
    Newtown - Port Talbot 1 2.05
    Kassel - Kaizerslaturenhajkhsr amateri 1 2.00

Ulog 400
    Dobitak 11000

12. Nači čemo te u gradu!

13. selenijum
    Nači čemo te u gradu!

Realno,i vreme je da se upoznamo :D

14. Ima svi da podobijate jer ja nisam ništa ispratio. Paz'te šta sam vam rek'o.

15. Odigrah ovo

Kvota 880. I pajsad, ne stignem da uplatim, jer mi lift u zgradi ne radi. I sve ima da udje.

16. LJakse No.1 >>> OSNOVNU ŠKOLU SAM ZAVRŠIO 2005

17. e jebem li ga... više nikad ni marku na ove nepoznate engleze... jedva pogodim neku iz njihove i druge lige, a kamo li 8 ligu okrug lids

18. E dooobro... Ko je sve uplatio Gazimudove tipove, da ga idemo tražiti po gradu? :)

19. Hocu nazad svojih 100 dinara!!!1 :)

20. Jebali me englezi hahaha xD Jos sam debil uplatio za po 100 din Kiderminster oba kontra prelaza, i dodju iz 1 u X mame im ga spalim. Pukoh 500 kinti danas. Izvinte ljudovi na ispali,delim vasu muku :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.