Кладионица

1. пих оверијо и други. од 7 утакмица које су 2+ прво енглезе ја изаберем ову која одигра 0 1 прво...

2. MA LAGAo ne lagao,da iz 2-1 dodje
    sistem TOLE i u Španiji večeras prodje

3. Meni prošo lacjo 1 i 2-3. Al moram da čekam još 5 komada da prodju lolololo

4. Kakav sam magarac, sednem u kladionicu i jedem govna pola sata, i sastavim na kraju tiketić ove engleze 3+, 6-7 mečeva. Odem da uplatim, ne vidim da je počelo sve pre minut. Kad ono pogledam na rezultate....

5. Ja jesam
    Igrao sam Bredford-A. Vila keca i 3+ i došlo lololo

EDIT: Nešto me mnogo dobro krenulo, 3 dobitna od Nove imam, u plusu sam 4100 dindži

6. Tiket 2
    Čelsi Svonsi 4+ 2.7
    Barselona Kordoba Više golova I 3.05
    Lacio Katanija 1i 2-3 3.15
    Akhisar Antalija 2i3+ 3.05
    Hetafe Atletiko Madrid 2 2.10
    Juventus Milant t2 1+ dp 2.25
    Kvota 373
    Dobitak 186
    jedini živi tiket...

7. Nešto me mnogo dobro krenulo, 3 dobitna od Nove imam, u plusu sam 4100 dindži

Koliki ti je džeparac?

8. Ništa
    Vikendom radim,vodim zapisnik u juniorskoj ligi Braničevskog okruga u košarci,tako da mi je to jedini prihod
    Po meni pravedno, za 4 utakmice zaradim 1600 dinara,što mi je sasvim dovoljno za celu nedelju

9. Po meni pravedno, za 4 utakmice zaradim 1600 dinara,što mi je sasvim dovoljno za celu nedelju

Ја од писања записника имам само гледање текме за џабе.

10. Hahahah,pa ja i moj drug to radimo,a njegov ćale je trener u jednom požarevačkom klubu.
    A pare dobijamo od saveza,to je redovna dnevnica.

11. Taj ko ti ne da pare te zajebava,traži mu sledeći put

12. Ja danas u lajvu proš'o 4 5 eura :) Mogao i bolje, ali pička, tek kad pređem 10 15 eura, onda ću da gruvam. Za sad po 0,5 evra eura maksimalno uplaćujem :D

13. Vikendom radim,vodim zapisnik u juniorskoj ligi Braničevskog okruga u košarci,tako da mi je to jedini prihod

HAHAHAAH kraljevski :D

14. Ako džanki nije ništa igrao,bolje ni da mi nismo igrali...

15. Jebiga,snalazim se :D
    Bolje i to nego da uzimam od mojih,ionako ih muče krediti i ta govanca.

16. odakle tebi dzanki "pare" ?

17. Napisao sam Shekaa tamo tiket, videcemo dal je bolje sto sam ga uplatio il sto sam sacuvao 10e :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.