Кладионица

1. Iskreno, sad sam dosao iz svaleracije, nisu mi misli bas ciste.
    Sutra ako nadjem nesto, obavesticu te :)
    Mozda bi mogao Monako 2 2.1, ali to sad napamet pricam. Nisam analizirao.

2. O jebem ti, kako sam uvatio Vola preko, ušo je za četvrtinu ipo u plus

3. hteo sam 2/4, Dalas, Portland, Boston i Njujork, al' ne odigrah u pm

4. uletela mi sinoć neka sića...portland 2 i dalas - denver manje poena

5. ja sam repektabilni kladioničar

6. fino, fino

Portland, tim Vukajlije

7. АЈмо данас Вождовац - Партизан више голова друго пол.
    Капирам да је ово мало и незахвално да се игра али Партизан ретко запиње у првом пол. буквално опипавају противника првих 45 минута ако дају гол појешће их у другом, ако приме ићиће контра прелаз тако да ово би могло да се стави на неки тикетић. Не знам ко фали, и да ли уопште неко фали Партизану..

И Анжија кец против Волге, јебига ако могу да имају 2 победе у ЛЕ и да буду 2. у групи, па морају и овде после 17 кола неког да шамарају

8. Posto sam juce usro motku (po obicaju prekidam lose serije klubovima ,verona kod kuce 6-0-0 kijevo u gostima 0-2-4 i dobiju i hofenhajm u poslednjih 2 miliona utakmica dao gol a u poslednjih milion i po igrao gg3+ ja odigram da ce dati 1+ i ne daju nista ) tako da danas moram da vadim :

Lil w1
    city w1
    united w2
    hamburger 1x

Ulog:2000
    Dobitak :4200

9. Za danas mi se Valencia 2 2.5 cini dosta izgledno, ali su smrdljivi cele sezone, tako da se jos uvek dvoumim.

10. Не знам ко фали, и да ли уопште неко фали Партизану..

Partizan igra bez napadača. :D

11. u vozdovcu igraju babovic,milovanovic i rade veljovic.do pre 5-6 godina nasi najveci talenti...

12. Шека
    Portland 2 nocas!

pre 15 sati

O jebem ti sve, jesam ojebao.

13. Одиграх један рекреативни за 100 кинти: Твенте, Кардиф, Севиља, Вердер, Локерен све гг3+...квота 30.

14. Imam 2 zlojavice, tj jedna je zlojava, druga je tip pa ako neko oće na pvt da mu metnem, neka javi .

15. дај и мени

16. Јеботе која магла у БГ... морао је Јоја да забибери и да да гол у првом полувремену, јебо га пас боље да је дао 2 у другом него 1 у првом

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.