Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebi ga, i ja sam puko pare...
Što bre igrate Barsu kad je najviša kvota na njih 1.80 i to protiv Reala?
Јел није лепа квота 1.60, није а? То се не даје сваког дана.
Pa viš da je bila sa razlogom. I Junajted je bio 2.60, kud ćeš lepše?
prvo me siluje Detroit sa 70 na poluvremenu, a evo ga Durant sad dao 20 za poluvreme a ja igrao manje od 28.5...
Njujork će dobiti, al' džabe kad će mi propasti
НАПРЕД ЈУНАЦИ! https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1026-4116080-1140
Ал Банди, Њуорк ти пропао иако је мања квота на њих.
Siti, Borusija M.,Valensija, PSG, Benfika, Sporting i Čelzi, kvota 12.39, ulog 12 maraka, milina ♥
Hoće li danas ovaj Napoli prekinuti ovu lošu seriju pobjedom ili eventualno X, red bi bio?
Mogao bi Metz danas da prekine seriju. I on možda X.
Anži prošao dalje u Ligi Evrope, možda se i danas nalože protiv Tomska, eventualno X. Ali evo gledam, lagano će ispasti iz lige, jebat ih.
FK Rostov - CSKA Moscow
Kazan - Amkar
Kuban - Lok. Moscow
2/3 da će biti X
Danas samo manji ulog.
U srijedu je Premijer liga i Francuzi.
Danas nešto za 50 dinara, čisto da se prošeta do kladionice.. Možda probati CSKA, Napoli, Metz i FSV Frankfurt..
oborio me šupak rahitični durantula, igro sam manje od 29, on tolko dao već u trećoj...od sad igram svaku na izaju tomasa više poena.
al sam odigro i
Lejkers - portland ......2
sakramento - golden stejt ......poena više (196,5)
njujork - nju orleans ..........poena više (195,5)
tako da je uletela i jedna crvena na račun
Јебига Лери не можеш да упоређујеш пропали Манчестер и Барселону, а и противнике њихове Тотенхем и Билбао. Но у курац, ШТА ЋУ САД ДА РАДИМ СКОЈИМ ПАРАМА ДИГРАМ МОРАМ ДА СЕ ЗАЈМИМ.
da pitam samo, kad se igra sistem, na primer 3/5...uplata 500 din, minimalni dobitak 100din, maksimalni 2100....šta se dobija u kojim slučajevima?
ako pogodim 3 para dobijam 100din, jel tako?
ako pogodim svih 5 onda 2100?
a kolko dobijam ako pogodim 4 para?
a ako pogodim 2 onda nema ništa?
Зависи које си утакмице погодио тј које се квоте рачунају.
И да, ако погодиш две нема ништа.
Како сам оплакао малопре један коментар, била вест на Б92 како је Леброн промашио закуцавање али "то није ништа чудно и то се дешава", мада даље каже да га то није спречило да постигне 26 поена.
И напаћени брат кладионичар напише
Nista cudno, to se desava kad ga ja igram vise od 26,5.
(Srbin, 2. decembar 2013 11:50)
лололо мукица
Evo Pezose. http://betchallenge.wordpress.com/2013/03/27/racunanje-dobitka-na-sistemskim-tiketima/
Armine gde si pročitao to za poene igrača?
izgubio sam se kod drugog primera, al dobro, skapirao sam otprilike kako ide...
večeras igrajte 2 na indijanu protiv portlanda, mislim da su ipak jači
to, ipak nije dobio Njujork
fino cornelije
Moze li Boozer +?
Nadjoh to na FB, ali vise verujem ovim prekaljenim strucnjacima Vukajlije.
Igrao da će Dejvis i Barnjani dati više od 34.5 poena i jebeni Dejvis se NARAVNO POVREDI! Šupičkumaterinu jebenu. A pogodim i Dženingsa preko i Stakija ispod i Vestbruka ispod, ALI NE!
A na ovom me sjebala jebena Filadelfija, 150 im mrtvih majki jebem. Kako god odigram nešto na ovaj jebeni Detroit, zaseru, a kad igram protiv njih, pucaju. Jebem li im sve automobilske svece.
Sumnjam da ću išta odigrati večeras. Preslaba ponuda.