Кладионица

1. Uuuu Davis se povredio..znaci veceras Cikago - NO manje od 193.5 :D

2. Lopovčine iz Mocarta imaju u ponudi 17 NBA igrača, dok Milenijum ima 29. Ko se tamo kladi, koliko je avans, je l' moguće kladiti se posle 00:00h?

3. Avans <500
    Ne moze posle 00:00
    Jos uvek nema igraca on-line da se igraju

4. Avans manje od 500?
    E to za igrače je sranje.

5. DAJTE NAM IGRAČE NA LINIJU DIGRAMO

6. < torima, ovo znaci VISE od. Sta imas iz mate? lolo

7. EJ ĆIVOTE DAL SE NEKAD KAJEŠ, KOME SREĆU KOME TUGU DAJEŠ

http://img34.imageshack.us/img34/1580/z66y.png

8. 500 je minimum u Mocartu. Meridian je mnogo bolji za online kladjenje, mnogo je veća ponuda.

9. < torima, ovo znaci VISE od. Sta imas iz mate? lolo

Petaka u srednjoj, na faksu sve položene davno. Simbol "<" ne možeš da vezuješ isključivo za "više poena" jer je bitno kako ceo zapis izgleda. Da pojednostavim:
    <500 - manje od petsto
    500< - više od petsto

Papete šta imaš iz mate? :D

10. ma nek je svaka kvota 1 idem u mocart ,ostalo je sirotinjsko ,royal blue grb sve govori mocart je za gospodu plus na svakom tiketu na vrhu pise ono iz engleskog zakona "opklada je dzentlmenski sporazum izmedju 2 gospodina" sta vise reci ?

11. Armine gde si pročitao ono za poene igrača u mocartu?

12. torima, jebem mu mater... Koga bode spic taj je manji. <500 vidis da ga ne bode lolo

13. Pa da, špic bode nekog koji je manji od 500, znači manje od petsto po tvom zapisu :)

14. Izgleda da mislimo isto, ali se drugacije izjasnjavamo. Nema veze, razumeli smo se.
    Jel moze Boozer +?

15. Kapiram ja tebe ali to je pogrešno, jer van kladioničarskih krugova možeš nekog da zbuniš. Ovo što sam napisao gore je najopštije i najtačnije. Kladionica uništava i tera nas na greške!1

16. <500 zar ovo nije manje od 500
    >500 a ovo više od 500?

17. tor&ma
    Armine gde si pročitao ono za poene igrača u mocartu?

Neki lik pitao na zvanicnoj stranici na fb mozzart i oni mu odgovorili ovo sto sam napisao :)

18. Kladionica uništava i tera nas na greške!1

I zavadja sloznu bracu!@

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.