Кладионица

1. Увек кад ставим више од сома на тикет, доживим потопчину. Контам да ће и Јуве вечерас да добије оне цигане.

2. Ma kakav juve za veceras #africkasljiva

Mesi i Nejmar daju gol @7
    Barca DP2 @4.4

A kome se ne svidja DP2, onda moze i Barca daje 2+ u prvom @4.8

3. Јадан је Фенер, мајку им јадну јебем. Ајде бре играјте.

4. И овај мајмун Ерден маши куцање.

5. zali boze para, tek sad shvatam sta sam uradio

6. kao da me obuzme nesto, jebem te glupoga glupane

7. BACIĆETE PARE NA CIGANE
    JEBAĆE IH ĐIĐI

8. Ево, други пут за редом ме руше говна, прво нерешено сад ово срање.

9. Уствари сад кад нема никакве шансе за преокрет постали ми симпатични Каршијакијанци лололо.

10. Na penale Bufon uzima ovo

11. PUSI KURCINU ZELJKO! GAMAD DA POMRE ODMAH POSLE UTAKMICE.

12. nek proveri ko može kolika je u meridijanu kvota da gaudlok napušta fener

13. Brate što da pušim kurac? Ne voliš Juve šta?

14. 2 deteta sam mogao da iskolujem za pare sto bacih na fener

15. Pa ti još nemaš decu ha ha

16. Тако је Логане мајку ти ћелаву, милосну јебем, сад 20 поена дај кад сам те играо минус, а кад те играм плус и само тебе чекам не даш ни поен, мртву ти мајку јебем. Мајку да јебем и оном ко ме први пут у кладионицу одведе, црко дабогда.

17. Šomara ne nerviraj se, biće neka dojava ubrzo, da pametno uložiš 50,50 dinarčića.

18. Jel radi neka naša kladža celu noć da može online da se kladi.
    Pitam, pošto znam da Soccer radi do 1.

19. Meridijan radi sigurno. A čini mi se i Mocart.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.