Кладионица

1. http://www.dodaj.rs/f/2E/GS/a5kndhR/zhajkmozzart.png

Tri odigrana tiketa po 100,oo din.
    1:1, 1:2 za Barsu i 1:3 za Barsu.
    ušlo bez problema

2. stvarno si doktor najozbiljnije

3. a ja budala odigram nase idiote iz keca u kec, pa jebem ti

4. Kakva ponuda danas, da se ubijes. A Kari i Tompson se sad zamenili. DO finala Kari u plus svaku, Tompson minus, sad obrnuto... A King James ne jebe nikoga...

Odlicna ponuda danas Cambodia23 -Singapore23, dvojkaitriplus.

5. Dangubić 6.5+
    Himki- CSKA 164.5+
    Lindkopings- Tibro 1+1

ako ne dođe, propo

6. Semjuels, Logan, Teo, Dejvis plusevi

7. i naravno, dangubić maši oba bacanja i tri otvorene trojke... jebem ti dan kad sam otvorio nalog u kladionici

8. https://pbs.twimg.com/media/CG_xTUEWwAADfvt.jpg

To vam je sema za 20 do 1000
    kod nas bi to moglo da se zove stotkom do 5000 :D

15 puta ubosti kvotu 1.3

9. квоту 1.3 направљену од 5 НЕ мечева

10. Brate nemoguce je. Evo moj ortak igra kvota 2, vec 3 meseca. Igra 3,4 sigurice. Znaci favorit nema dalje, ili tipa juve daje gol djenovi, znaci kvota 1.25 maksimum, ono ako igraju Zvezda-Ofka namestenu tekmu. I stavlja 2, 3 ,5 hiljade.. igrao je od 90 dana,pa 85... u minusu je lik.

Naravno, lakse je pogoditi jednu tekmu 1.30, ili dve 1.10, ali opet, 15 puta za redom, iskreno, naci ce se neki Real koji ce izgubiti od Valensije (u basketu)...

11. Pa znam da je tesko, zato i jeste fora da se krene sa nekom sicom. Recimo 100 din, koje bi se bacile na tiket kvote 100.

Jebiga, ovim englezima je sica 20 funti, a pratim neka 2,3 liga, besne pare mlate. Sve uredno, slika uplate, na vreme objave, ovaj jedan u plusu preko 1000 funti za ovih 7 dana koliko gledam.

12. Pritom buraz, da li bi smeo da stavis 800e na nesto? :D

I ako doguras, dogurao bi do 200e maks, osim ako nisi okorela kockarcina...

13. Macore, o kojih 800 e pricas, ja pricam sa stotkom dinara, dogurati do 5000 :D

Mani me tih ovih britanaca sto seru pare. A uspevaju ljudi lagano, ja na tviteru video lagano. I to za 3 dana :)

14. Krecem sutra sa 500 din... ako padnem, naci cu te Britance u Bristolu, jebacu im mamu.. :)

15. Ma si lud bre :D Smanjuj to na 200 kinti, 10 000 ako uspes :D

Doduse 1/3 je kvota je valjda kvota 1.33 :)
    Ja prvo da krenem virtuelno. Pisacu vama ovde :D

16. ma na 500 din ako pogodim 20 puta to je 94k. A znajuci sebe, ima da metnem nekad i 1.40, pa je to sigurno 100 hiljada, pisaj po sirotinji. I onda tih 100 hiljada, nesto 1-1i3+, fazon Mjondalen-Ham Kam, pa nek' ide civot..

17. Овом Ђентилеу коју год границу да ставе иде у плус, јебем га уста.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.