Кладионица

1. Čekaćemo do sutra uveče da nas siti izjebe, šomi, sad gledam na sajtu, ove što sam popadao potvrdili kao gubitne, ovaj sa sitijem ostao aktivan.

http://www.mozzartsport.com/vesti/priroda-jaca-od-fudbala-trebalo-je-da-grmi-na-terenu-ali-je-sevalo-iznad-mancestera-video/145909

2. ne otvarajte ovo zhajkovo sakrio je virus

3. Prodjoh jedan, prosao bih jos 2 da se barsa nije zaletela nabijem ih, solidno kolo sve u svemu

4. E da, sutra singliram siti sa svime sto imam, ako dodje ok, ako padne jos bolje jer somi nije uzeo pare

5. jeli picko jedna mala sad ti je somi23 bolji drug od mene, s njim si sad u boljem odnosu nego samnon jel to u pitanju

6. pa on pogodi bar nesto s vremena na vreme ti si kao neki strucnjak za nba a u stvari si kurac

7. Uhapsili mi lika za kladionicu a ne verujem nikome pare da mi obrće osim njemu dajte neki bogougodni sajt nema veze sam ću da uplaćujem koliko to teško može da bude znam dečka igra onlajn a nosi patike na čičak

8. Jel ti zao sto dinara?

9. Čak sam srećan što sam zaspao pre no što je počelo CRB.

10. Lol, pa ja ne znam kako duzmem pare kad ni benfika ni bazel nisu dosli, mada mi bazel smrdeo. I nisam ocekivao cigane da se raspucaju bas toliko.

Za veceras Lion svim srcem, Real 1i2-4, Siti 1, Lester 2 ili x2i0-3, Juve 1i2+, Leverkuzen 1+1.

Nemam pojma vise, jebem im sve

11. bukvalno, bazel sinoć razočarao...a danas dosta lošiji mečevi nego sinoć

12. inače danas guramo Kosovo ispod 69,5 izgleda da bratić Doellman neće putovati sa ekipom, ima obaveze klupske

13. i naravno srpske odvratne kladionice opet ne stavljaju kosovo u ponudu, poserem vam se na patriotizam debilčine odvratne

edit: aha evo gospoda iz Maxbeta drže Kosovo u ponudi, sisaj ga Mozzarte

14. deki ovo su ti 888sports

15. Blagoja nemoj ograničavati golove na Real pls

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.