Кладионица

1. lion bez gotovo celog napada jebe hrce.
    te iste hrce bi izjebale sve nase timove.
    kako bi nasu nejac jebali u evropi.prstalo bi.

2. ЈЕБЕМ ВАМ МАМУ ДАБОГДА ВАМ СЕ КАТАЛОНИЈА ОЦЈЕПИЛА СУТРА

3. Ne mogu da se nacudim kako Siti igra ovako dobro..

4. Kakvi rezultati nula dobitnih pa sta je ovo ljudi moji jebeno bre
    Gol porta sa igracem vise 30min cekam za prolaz i kurac, djubrentus 2-3 gola mi je 2 tiketa sjebao, real jos jedan pa kako covek da ne poludi, a sutra 24 meca LE umesto da se izdrkam ko covek PU

5. Leverkuzen GG prvo DOSLO
    Lester 2 DOSLO
    Porto 0-2 DOSLO
    Juventus PPX DOSLO
    Dortmund 2-2 DOSLO
    Lion 1-1 i 3+ DOSLO
    Siti 1 i 3+ DOSLO
    Real 1 i 3+ DOSLO
    Totenhem GG DOSLO

6. Pa nisam odigrao, samo konstantujem da je doslo xD

7. dobio sam 5232 dinara i koliko sada da ostavim radnici onoj, mnogo joj je 232, a da joj kazem daj mi 5100 nekako jadno jbg...ne volim kad se ovo desi

8. Odigraj tiket za 100 dinara, daj dobitni i reci da ti odbije od dobitnog i ovo ostalo sebi da uzme. Namigni posle toga smekerski.

9. Dobro sam prozvao Kristijanu, trebalo je i nekog iz Juventusa, slepci jedni, ne mogu Sevilji jedan gol da umuvaju, a Espanjol im munuo 4 komada.

10. a planirao sam za 200 da odigram :/

boli me bre kurac, 32 dinara joj je dosta, 32 po 32 pogača

11. somi jel imate aparate u toj kladionici?

12. Imaju aparat za sagorevanje drva, smederevac tj. Xdddd

13. Izijeme da li depresiju lecis alkoholom, kockom ili... ?

14. kad sam depresivan onda se bas hazarderski kockam i dosta sam samodestruktivan, znao sam da odem oko 3 sata u noc u Admiral na rulet pa onda u 9 ujutru pa popodne opet..sto se tice alkohola njega mnogo vise pijem kad sam dobro i mogu da kazem da volim piti
    http://i.imgur.com/Z8BgXjc.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.