Кладионица

1. E igro sam juce kladionicu posle duzeg vremena bilo mi dosadno...

deky_aod
    Ne igrajte GG dolazi u 23,7% slučajeva kažu istraživanja

http://i.imgur.com/Kzk451G.jpg

2. e moj armine, da znaš koja postava junajteda izlazi na teren ne bi stavio 2

3. Pa video sam da ne ide runi, kontam bez njega ima da se razigraju, igrace na sredini herera sa pogbom cenim, gore ibra i rasford, ibra voli da se,igra sa tim manjim timovima, plus igrao za ajax, odradice bar jedno poluvreme, marsijal ocekujem da se razigra napokon, a na bekove ce blind i darmijan ili fosu mensah, mogu da drze psv dovoljno

4. ibra ne igra čoveče, informiši se malo jebemu mater

5. Sta bre ne igra, otputovao je za holandiju

6. čak i ja koji ne pratim fudbal i generalno me bole kurac za to gowno od sporta znam da

-Krasnodar dao otkaz treneru koji je zaslužan za one uspehe od prošle godine
    - Za Shaktar ne igraju večeras Srna i Seleznev
    - Viljarel bez Bakambua, Soldada, i možda Pata
    - Trener Selte navodno najavio da im je bitnija tekma protiv Osasune u sledećem kolu nego ova danas, znači moguća mixed postava
    - Astra Giurgiu danas igra na neutralnom terenu u Bukureštu, a ne kotkuće
    - Sasuolo bez Berardi (fm 2/2), Gazzola (df3/0), Semsi (mf 1/0), i od ranije Missiroli, Lemmelo, i Terranova
    - Rashford startuje umesto Ibre

eto par info-a od mene, možda pomogne nekom, ja i dalje razmišljam šta odigrati u singlu ili dublu od svog ovog fudbala

EDIT: I da, šuška se da će trener Fiorentine izvesti kombinovani sastav jer igraju protiv Rome za vikend, ali nije potvrđeno tako da sam zaobišao to

7. Dzankee
    čak i ja koji ne pratim fudbal i generalno me bole kurac za to gowno od sporta znam da

-Krasnodar dao otkaz treneru koji je zaslužan za one uspehe od prošle godine
    - Za Shaktar ne igraju večeras Srna i Seleznev
    - Viljarel bez Bakambua, Soldada, i možda Pata
    - Trener Selte navodno najavio da im je bitnija tekma protiv Osasune u sledećem kolu nego ova danas, znači moguća mixed postava
    - Astra Giurgiu danas igra na neutralnom terenu u Bukureštu, a ne kotkuće
    - Sasuolo bez Berardi (fm 2/2), Gazzola (df3/0), Semsi (mf 1/0), i od ranije Missiroli, Lemmelo, i Terranova
    - Rashford startuje umesto Ibre

A eo vidis ja pratim fudbal, a pojma nemam o ovome.

8. pa dobro bomb ne igraš kladionu koliko vidim pa te i ne interesuju detalji toliko. Skroz razumljivo jbg. ali svako stavljanje novca na tekmu x zahteva dubinsku analizu, nismo valjda one batice što gledaju vremensku listu i lažu sebe kako ekipa X mora dobiti jer ako neće sad, kad će?!

9. Кад Карабах уђе гг прво после 5 минута то је знак да не треба коцкати

10. Zorya moze da iznenadi bez drkanja

11. kakvi su jadnici ovi iz zenita hahaha, jadnici glupi ruski kad će ameri više da ih sravne sa zemljom daunovci prokleti

12. dal postoji odvratnija liga u sportu uopšte

13. Hahahaa kakvi slepci. Jebote kako padaju golovi u poslednja 3 dana.

14. Au jbt sta je sa zenitom jebenim

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.