Кладионица

1. Prijatelji braco kumoviiiiii....

Ja sinoc na glupost prosao nesto uzivo, i za 500 djingera Liverpul daje dva u prvom, JEBI PRESTONICKE KULOVE BRE!

Zamalo sve na Betisu da sjebem, ali kako je moglo biti, dobro je.

Evo nekih predloga za danas, mojih omiljenih League One i ostalih nizeligasa, a tu ce se naci i neki jak klub,ne mogu da grešim dušu.

Po tradiciji u 3+ ulaze mečevi Bradford-Bristol R., Sefild-Piterboro, Port Vale-Dzilindzem i Southport-Aldersot.

Uvek neugodni Cesterfild i Nortampton treba igrati 2-3 gola, ili recimo 1xi0-3.

Arsenal 2, Hamburrg 1 na 2.70, Bordo i Anger se tovare, mada moze to doci kec, Everton 1 samo zbog forme, derbi 1xi2-3 (1:1) kraj, Vitese GG3+,Atletiko 1 i2-4, Sevilja 0-2.

Ima tu jos svega i svacega, ali i ovo je dosta da neko prepise pa da padne.

EDIT: Treba igrati penal za PartizaI, vreme je da se svira, stvorila se tenzija i svima ce biti lakse ako se to uradi sada, na +9, nego posle. A i omasice ga.

2. Tenzija se stvorila jos pre deset godina i nijedan sudija ne zeli da svira isti bas zbog toga da ne kazu kako je popustio pod pritiskom...

3. Tako je, ne bih ni ja, sto da sviram penal ako rulja to zeli. Avangarda ste, i treba da budet u fazonu ne treba nam penal, a ne da kukate.

Elem, kladionica - mnogo je mala kvota na Lester, ali cu pokusati 1i2-3.

Jaoooo, tek sad vidim. Na poslu sam i to ne stizem da uplatim, ali moja braca Tajlandjani, grme u golove, evo vam par predloga, ne pricam u prazno, pratio sam ih dosta.

Tero Sasa-Sukotai, dajem prednost gostima, jer su bivsa prestonica, x2i2+
    Siam Navy-Cang rai, kec, iako je bolja ekipa Cang Rai, ali kapiram da ce da daju ovim za opstanak. Uvek 3+
    Bangkok utd-Conburi, sve sem keca iznenadjenje, ovi jure titulu, a nisu ranije bili tako dobri, moze i 0-2
    Nakon - Buriram, Buriram bio do skora najbolja ekipa, tacnije oni i Muang Tong se kolju, ove sezone su losi, ali 1.70 vredi probati dvojku
    Army utd-Chainat, gori im pod nogama i jednima i drugima, ali Army utd mora da dobije, jbg ipak vojska na vlasti.

Eto, pozdrav za sve ljubitelje kladionice!

4. Ео од мене неких типова:

Екситер : Плимут х2 (1,42)
    Линколн : Бероу 1 (1,65)
    Ајнтрахт Б : Сансхаузен пп1vки1 (1,45)

5. Шта то је ово задње? Пп1иликрај1?

Чеги Едит: Да

6. Какве су ово квоте на дерби јеботе 1х2 све 3 квота

7. Blejk Grifine zatvaraš kladionice vidim...

8. Ako stignem ovih dana da vam izbacim tiket od prošlog vikenda 69k izlaz xD

9. Bohore, ubošću ga jednom, a onda kad ga ubodem, zatvoriću im koji lokal, od mene dosta. :D Mada će se to teško ostvariti ako ovaj jebeni Bajern ne može da vodi na poluvremenu protiv jebenog Ingloštata...

10. tako i treba.podrzavam.
    i ja to ganjam.vidim onog matorg fotkali,stavili na listu.ako se ne varam.
    nek se nose u kurac.anonimnost.kada dobijem kintu.uzimam i bezim,nikom ne govorim.samo da me ne ubiju pri primopredaji.ocu za 20 dindzi da resim kintu do kraja zivota.
    bez onoga,nece ti biti dovoljno.kada to sve projebem,bolece me kurac vise da zivim.

11. Jesu stavili matorog na listu. A matori drago mi što je uzeo kad kaže prvo ću da uplatim staž do penzije što mi je ostao, fazon godinama bez posla, žena ga izdržava, čeka starosnu jer normalnu ne mere da dobije, bilo mi ga zao, tuyno je to... :'o(

12. Lacio Peskara 2-1 će da bude rezultat

Sad sam vam rekao, vi imate do 18h fore da uplatite.

13. Šta je mojoj ludoj glavi trebalo da sinoć da 2000 za Garu od zoke kuline i da stavi jutros leverkuzen gg4+

14. realno,ne vredi toliko pa da ga jebes

15. Ti si onaj "sportski igram 20 din tiket pa ako uleti milionče da bar uzmem neke pare"

SKUPLJA METAL KAD GA BABA POŠALJE PO LEBA!

Edit: bane gojazni je

16. engleske nize lige golova bez.
    ko da im neko zabranio.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.