druže odjebi sa slikanjem tiketa nakon prolaska (tog jednog što je prošao od 15) nego okači čim odigraš..oćeš ja da okačim današnje dobitne, JE L' TO OĆEŠ?
Da li je moguće da vam Džanki i daje prodaje dojave?
I on se još ljuti kad neko okači dobitni tiket?
Aloooooo čovek singlirao za 300 kinti...ej bre, za te pare Dzanki odigra 22 tiketa i ostane.mu za kiflu.
Duvaj ga Džanki, Partizan šampion
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Čičarito pogodio stativu iz penala... Cekao sam taj gol za gg4+...
Drugar pre neko vece stavi 20.000 na lajvu da real daje gol, u 80. minutu. Ronaldo ga daje iz slobodnjaka...
Само да се најебем 8.916,91 мајки крвавом Ренџерсу који не може у 3+ са конобарима из Рос Каунтија. Пропали да Бог да говна
drugar ceka 1i2+ napoli za 67000 ako dodje jebote treba da mi vrati 6k..i iskoristicu ga da daje veceras..znaci molim te boze
Dnipro, dabogda se zapalio i izgorila sa njim cjela ukrajina mrš u pičku materinu
šta si ti, neki počuča
http://i.imgur.com/b0ul6zI.jpg
druže odjebi sa slikanjem tiketa nakon prolaska (tog jednog što je prošao od 15) nego okači čim odigraš..oćeš ja da okačim današnje dobitne, JE L' TO OĆEŠ?
www.youtube.com/watch?v=DJaSVQoLkUY
Da li je moguće da vam Džanki i daje prodaje dojave?
I on se još ljuti kad neko okači dobitni tiket?
Aloooooo čovek singlirao za 300 kinti...ej bre, za te pare Dzanki odigra 22 tiketa i ostane.mu za kiflu.
Duvaj ga Džanki, Partizan šampion
hehe XD nigde nisam pomenuo ulog nego kačenje tiketa posle završetka mečeva, tako da nemoj da lupaš gluposti
https://www.youtube.com/watch?v=zGi8p8rPVkc
Sad usao neki taksista u kladionicu i na grcki kino uplatio narednih 33 izvlacenja cini mi se dva broja, po 30 din.
Koja li je tu fora.
vaaaauuuu
potrosio soma dindzi
velika kinta
nema fore, taj lik je fora sama za sebe čim igra to govno, najprimitivnija prevara na svetu jbt :D
E brte imam dojavu sigurnu dao treci golman grenobla.
na ruletu mozes dobiti
samo treba znati
Promasio si temu
Nije ti ovo sirotinjska spika..
Doduse u neku ruku i jes
sve je evridz srb,fotosopavni vrabac,sirotinjska spika
jer je ovde sve elita.
picke,koks,kinta
24/7 vukajilja
i dragi prijatelji na jednom mestu
Sanitarni, svi znaju da množe, nije poenta o uplati iljadu dinara, nego nikog nisam video da to radi. Uplaćuje naredna 33 kola iste brojeve.
A i boleo bi me kurac nego pre uplate podigao 12 hiljada pa me zaintrigiralo da dodjem i ja do lake love xd