Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://i.imgur.com/Cv81vZY.png
ово нишаним, требало би да дође све лагано. сем можда лиона, ал' време је и њима да добију сад.
Aj agri, ali tu mora da se doda neki Kortrajk
Kako bi tiket pao XD
Ови французи су говна жешћа, обарају тикете лагано. Мене синоћ лил за 3000, а лиону не игра лаказет, он им је пола тима. Ал ако то дођд остало би требако лагано
Totenhem?
не бих дирао те купове, излазе са превише комбинованим саставима, увек могу да усеру неким иксом, па да добију после.
Majku pičku ja
мада с друге стране, на 1.2 квоту, с трећелигашем, нека изведу и дечурлију од 15 лета, добиће вероватно.
Lion klasicna pusikura zadnje 3 vode po 2 ili 3:0 i ne dobiju na kraju pisam im u supu oborili me u lajvu proslu gadjao ih sa 50 da daju gol ono kurac povredi se lakazet i samo izadje sa terena slepac nije ni reko treneru ni nista i ostavi ih sa igracem manje jer je pre toga neki debil crveni dobio, sto se mene tice lion i ja smo zavrsili za ovu sezonu
Dragi Coakg, sa jedne strane možeš gledati da je to nešto najsigurnije što postoji, sa druge strane, da trebaš pogoditi šest pobednika mečeva, na šest mečeva.
I uložiti 1.1 coakg acc na to... :/
пет победника (од којих је један бајерн, дакле четири победника), и један двознак џД
знам, много, али треба ми та квота 5-6, а не знам шта је боље од овога.
едит:
0.1 ЦОАКГ АЦЦ-А УЛАЖЕМ!
Не бих се ја зајебавао са моћном Хертом.
Упамтите добро овај пост!
Coa sjebace te barselona ne radi to
I lion pusikarevic ima da te sjebe
Ja cu da odigram:
Lion X2
Barsa X2
Edit: ne zajebavam se
Edit2: pseto je
Пс колко је сигурно то да неће Барса добити ипак Барса је то
просто математички госн Псето има 66.66% шанси за пролаз гг
Stavio sam Barsu ne igraj se Coa
Mrtav sam ozbiljan, cenim da ce biti neki x tacan rez 1:1 ali opet ko moze da kaze da barselona ne dobija sigurno u bilo kom mecu?
Rekao sam sta cu igrati i to je MOJE MISLJENJE na koje IMAM PRAVO!
Laki mislim da ti ne valja matematika al mrzi me time da se bavim
El ovaj Slaven Belupo opet namešta prelaz?