Кладионица

1. "od punjene" ubedjen sam

2. Inace u becmenu su najgori nadimci na svetu osim mozda u kosjericu

3. A kosovo i metohija su van konkurencije

4. Pazi u becmenu mozes ds udjes u kladzu a ds tamo za jednim stolom sede koska, jaje, sisa i kurton

5. Za drugim boki bomba i micko bembara bate

6. Mile dupe i Mija guzica su moji favoriti. Ali guzica sa akcentom na i naravno.

7. Gudura skokovi 2.5 + u maxbetu.
    Sveta Raketa, Pera pešak, Ljubiša siroče, Mika blef, Pedja Lasica, Boban Sjajko, Milan pizda, Steva Ženica itd su jednako kreativni.

8. А они Изијемови играчи ће изгледа доћи сва тројица прелагано. Таунс и Фурније пребацили границу дебело, а Адамс већ у првој четвртини близу да пребаци.

Ал сам га профи измалерисао, за осам минута је дао 9 поена, а до краја меча још два. Граница била 11,5.

9. Шенгелија и Кузмић +.

10. SIMON KAPITEN ZAPAMTITE TO IME ON MORA DA PROĐE!!!1

11. počinje da kuva u meni, moram pod hitno početi da živim sam

12. Proliv? Moja sućut. Pij kolu.

13. Radjarde, najbolji način da dođeš do stana je da uložiš 0.29 deo stana na Šengeliju + i Kuzmića +, kvota 1.85*1.85, pa da počneš polako da se pakuješ.

14. Lečki veliki poznavaocu NBA daj nešto kvote 10 da ispratim :)

15. Nikolase, veliki magu ove teme, odigrao sam danas tiket sledeće sadržine:
    Grifin 20.5 +
    Kari 27.5 +
    Buker 16.5 +
    San Antonio 2
    Kvota je bila približno 10. Pozdrav, druže :)

16. Dajte onog druga Kineza s Hrvatima ne može se ovako živeti

17. na derozana 29,5 granica sto je mnogo, mnogo je

18. Šengelija skokovi +
    Gudurić poeni +
    Jović asistencije +
    Zvezda H1

19. http://www.mozzartsport.com/vesti/kad-sam-dosao-u-milan-ronaldo-mi-je-dao-plejboj-i-rekao-budi-u-mojoj-grupi-ili-idi-kod-kake-i-ostalih-vernika/150396

"Kada sam stigao u Milan upoznao sam mnogo velikih igrača. U svlačionici sam sedeo između Maldinija i Ronalda, dok je sa druge strane bio kaka. Već u prvim danima Ronaldo mi jedao časopis Plejboj i pitao me da li želim da budem u njegovoj grupi ili u Kakinoj, gde su se nalazili crkveni simboli", rekao je Pato.

Ajde još jednom neko neka pita koji je pravi Ronaldo!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.