Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7565061-904
Dinamo kec k'o konj, na ustaše. Mnogo je pala kvota, ko može da 'vata na 1.7 - do jaja.
Bajern... Šta da se priča? Mada su mene prošli put izjebali onako iskusno na 1.2
Visla 0-2. Hteo sam da stavim i 0-1, al' nisam imao muda, stavljao sam veće pare na tiket.
Viljareal 2. To mi je sigurnije nego Bajern.
kvota 7.
Ja sam danas odigrao
Dinamo gg
Visla 1
Kardif 1
Milvol 1
Blekpul 1
Odense gg
Makabi 1....
Kardif navodno dolazi X-1.
Bajern... Šta da se priča? Mada su mene prošli put izjebali onako iskusno na 1.2
Visla 0-2. Hteo sam da stavim i 0-1, al' nisam imao muda, stavljao sam veće pare na tiket.
Viljareal 2. To mi je sigurnije nego Bajern.
kvota 7.
јебем им мајку цигаЊску.
Ajd kazite neke vase prognoze za Cetvrtak :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3885126-904
Овако дечаци :
Шамрок - Партизан 2
Хелсинки - Шалке 2
Диферданж - ПСЖ 2
Селтик - Сион 1
Laki mudro zbori.
Dinamo (Z)- Malme td12+
Makabi-Genk gg
Seltik td12+
Braga td12+
Rozenborg td12+
Prve dve prošle sinoć...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9086590-904
Ljakse,sve ti je super,samo nisi trebao staviti X na Steauu,uvek se zateže protiv Bugara,to sam bar naučio :)
Nadam se da grešiš ovoga puta... :)
Ja sam igrao iz keca u kec,mada ćeš verovatno pre ti pogoditi :D
Moji fiksevi za danas su
Metalist-Soso 1
Helsinki-Salke 2
Bursa-Anderleht gg
I oba nasa sam igrao,a Partizan moze da se proba 2 i 3+...ok je kvota...Ali najveci fiks mi je Metalist...Zvezda naravno,navijacki,kecina.Igrao sam protiv Milana keca,a necu protiv Rena...
Partizan dolazi 0-2,100%.Ne bi me iznenadilo da je Đura naredio da odigraju 0:0 kako bi na JNA došlo što više mase.
Samrok - Partizan 2
Liteks - Dinamo Kijev 2
Gaske - Fis 10+ I set
Almagro - Berdih 10+ I set
Tor - Rejkjavik 2
KVOTA 13
Eeeeee Шалке , сто ти крвавих мајки јебем ....
Partizan jedva izvuce nereseno, a za Almagra sam mislio da ce izvuci bar 6-4..
Ja padoh na Austriji kombinaciju 1 i 2-3...