Кладионица

1. Pogodio sam
    Krstić>13.5
    Fernandez>8.5
    Peković>15.5
    Rowland>14.5
    Čekam još:
    Kalatis>10.5
    Batum>12.5
    Bikov>6.5
    Za 7400 dingera.

2. Napokon se vratih iz kladionice (nakon 4 jelen piva, hladna).
    Evo, da okačim prvo ovaj obećani tiket. Tiket koji sigurno prolazi i kakav bi mi svaki dan donosio novac:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8653775-908
    I ovaj kakav volim da igram:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7863916-908

3. Uvek mogu da napravim dobitni tiket, ali sramota me je kako bi to bedno izgledalo.

Ajde da te vidim da praviš tiket na kojem je najveća kvota 1.35, a odigraš 3 ili 4 utakmice.
    Ne budi smešan, to može svako, ali ja tako ne doživljavam igru. Ili konkretno dobijam, ili časno gubim.
    Aj da te vidim sutra (izazivam te na dvoboj). Ja ću napraviti 100% dobitni tiket od 4 tekme na kojem će kvote biti između 1.4 i 1.65. Prihvataš li da i ti učiniš to isto?

Tiket koji sigurno prolazi i kakav bi mi svaki dan donosio novac

4. Да придодам и ово:

E, jebiga NMF, kad igraš kvote oko 1.20!
    Pa, to ja mogu da pogađam svakoga dana po tri tiketa.

5. Ne mogu da verujem sa kakvom ozbiljnošću si pristupio blaćenju sunarodnika, umesto da si samo sačekao novi broj Halo oglasa.
    Da bi naučio pobeđivati, moraš prvo izgubiti.

6. Сутра ако не изађемо можемо да се јебемо у гузу колективно ....

Ово су парови , по мени , од којих треба изабрати 3,4,5 утакмица и уплатити мало више ...

http://img9.imageshack.us/img9/6007/tikettttttttttttt.png

Од тога као ризичније издвајам :

Финска , Норвешка , Португал , Србија ...

Остале би требале лаганезе ........

7. ljakse matori nemas srece, 9+, uff...

8. Не, ја сам ово схватио као зајебанцију и изабрао сам 4 рендом пара. Само хоћу да ти ставим до знања да не лупеташ више неаргументовано. Сам си се уверио да није све тако као што се чини, а ниси имао права да тврдиш, јер не играш тако. Нисам те вређао и блатио, мада си то заслужио својим препотентним ставом, само сам истакао твоје речи. Направио си од квоте 1.4 Бразил - Соломонска острва. И мени се из ове перспективе чини да је Тадићева функција никаква, да само позира и лади јајца у фотељи... Пфффф, то може и Џанки.

Едит: Какви црни Хало огласи? :)

9. Ajmo UAE UAE UAE, pobijedite Kuvajt jebeni.

10. KING BUSIIIIIIIIIII

11. Ja sam uložio soma na kvotu 2.16. Pogodio 2 utakmice, imam još 'Rvate i Švabe. Nisam odavno igrao ovo, al me NMF i Ljakse podjsetili na to.

12. Мајку му , и овај Линхенштајн научио да игра балуна .....

13. Izvukli se u gostima.

14. Ja sam uložio soma na kvotu 2.16. Pogodio 2 utakmice, imam još 'Rvate i Švabe. Nisam odavno igrao ovo, al me NMF i Ljakse podjsetili na to.

Ево их Германи ;-)

15. Prvi tiket ove sezone, hel fak jea, madafakaaa, sine.

16. Pa jebem mu mater, padnem na usrane Velsane odigram 0-2, pa dal je jebeno moguce,
    nastavlja se ipak serija ''vola u dupe''...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.