Кладионица

1. ljakse, jesi ti onaj što je imao mnogo dug niz nedobitnih tiketa?

Има :)

Извинте, људи, морам мало да се испразним.

2. I autori koji su ovde više od mene su se složili u tome... Pokazaće vreme da ste dobili pravog čoveka!

3. Манчестер Сити - Наполи 1
    Виљареал - Бајерн 0-2
    Бенфика - Манчестер Јунајтед 2
    Лил - ЦСКА Москва 1
    Интер - Трабзон 3+
    Базел - Оцелул 1
    Динамо Загреб - Реал Мадрид 4+
    Ајакс - Лион 1

4. Ovako, dobar sam u prognoziranju ali ne kladim se jer sam imao lose iskustvo. Pa sam zato resio da vam malo pomognem. Juce sam na primer pogodio DORTMUND-ARSENAL X i bilo je 1:1.

Za danas imam samo CITY-NAPOLI 3+ i VILLAREAL-BAYERN GG, sutra mozda bude malo vise... aj odo ja i HVALA DEJS! Sigurnost je uvek 90 %... necu vise utakmica da postavljam jer necu odma prvi dan da kenjam kako sam "pro" ....to je to od mene aj pozz

5. Acta, non verba.

6. NMF
    Acta, non verba.

+1

да сачекамо, па да видимо шта ће бити од свих ових предлога.

7. Buri, ja sam taj lik koji je imao predugačak niz nedobitnih tiketa, a i dalje je tako.

8. па добро ништа посебно тикети такав сам и ја данас саставио на физици, само што сам ставио и виљареал бајер 3-2 голове.. то ми је реалније од 0-2.. остало је у суштини исто, стављам спортски 100ку никад више никад мање : )

9. Lil - CSKA 1-x 780 dindži došlo :D

10. јебо ме ајакс бајерн гг и интер кец да ме јебо у пичку !!! и јебем ти кладионицу од сутра доручкујем у школи

11. ајакс лијон тачније а бајерн ништа бољи !!!!

12. Marko_bre
    Lil - CSKA 1-x 780 dindži došlo :D

што волим овакве коментаре.
    трабзон 2 - дошло, лил х - дошло, ајакс х-х - дошло, манчестер х - дошло...
    све синглови са по 5к.
    лооололоол
    ал' сам прс'о вечерас к'о жути. пу.

13. taj rad, coa...

no, jebem ti mrtvi inter...

uzgred, ovaj gore je sjebo džankija... kao nisam kladioničar, al dobro gađam... gađam i ja pajdo moj, al više od pičke ne mogu pogoditi... ajmo prtina sa teme

14. Ne verujes mi? Da postavljam sliku ovde ? :)

15. Ко су дејс и овај нови?

16. александар кг ајде бре како си се тога сетио кеве ти ? нашо си да играш трабзон 2 и ајакс из икс у икс ма даааај... ајде следећи пут напиши пре утакмица тикет молим те хоћу да препишем : )

17. зли рацку, колико ти имаш годиница, тлинаест?
    је л' си чуо ти за фудбалера по имену сар казам?

18. подуваш ми мој зли курац мало изпиздех овде падам на јебене манчестере ти си нашо да ми једеш говна.. шукурац

19. ХАХАХААХАХХАХАХАХАХХААХХАХАХАХХААХХАХАХАХАХА

20. Лаган тикет за ноћас...

Универзитарио 1

Далас 1

Пумас 1

Монтереј х2

сијетл х2

Кат0лика х2

Иран Баскет 1

Укупно 7 јура на 7.60. ТАМАН!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.