Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Meni na jednom fali Mančester, na drugom Bajern, barsa i Real, a na trećem kamara.
Valensija da mune gol Sevilji i veceras Barsa da dodje P2+ i ja uzimam 63 evra. Ajmo Spanci mamu vam jebem!!
edit: 2 crvena za Sevilju! ajdeeee
a inace ubo sam do sad
Njukasl -1
WBA -0-2
Bajern -P2+
Majnc -GG
Volfsburg -1
Ja uzeo 5 soma na Englezima,sa hiljadu...Sefild 3+,Huddersfild 3+ i Skantorp 3+.Sad cekam jebene Madjare,Lombard Papu za jos 4500,na 100 din...ali dzaba,nece uci u golove,da ih teras gomnjivom motkom... Za veceras Herenven 1,Milan 1, Ajax 2+pp i Napoli 2-3...
Ajde mrtvi Junajted bre, majku vam...
valensijo jebem ti mater da ti jebem mater usranu
Sone ceka da mancester pobedi i da ajax odigra 3+.Lepe tikete odigrao sone za vikend metodom sedenja za kompom i slusanja saveta prekaljenih veterana koji sad igraju samo duple pobede.
Колико сам приметио, само Селе и Уго су испратили Свиндон. Селе је на добром путу да узме паре, а ти Уго?
U pizdu mater, pa mene stvarno neće... Opet padam tiket zbog jednog gola! Usrani Crouch što ga utera, govno banderšako! Šesti tiket u nizu padam zbog jednog gola...
Велико разочарење ,два тикета по 1 утакмица .... све остало што сам ставио , 8 утакмица, дошло ...... мада не чуди ме ...
Da vidite kad se ispostavi da cu i ja (+ Selenijum + jos neko sa teme) da puknemo za jedan boltonov gol :(
Partizan bio kvota dana, a inter zamalo da zajebe..
Gazimudo, ja ti ipak verujem xD I trknuo sad do kladže, odigrao ponovo monpelje, milan i santos kao prošli tiket i opalio barsu NG pa šta bog da... 200 dinara, kvota 10.66
1. Jebo me Mančester.
2. Igrala sam Svendon i tu su mi još ostali Real i Barsa.
3. A što se tiče Arsenala i Boltona, tu sam na jednom tiketu igrala 3+m a na drugom 1 keca (u ovoj kladionici nema kombinacija tipa GG3+, 1&3+ itd.)
4. Jebo me Mančester opet. Samo na njih pala na jednom tiketu.
Ah da, ovaj tvoj gazimudo mi glasi ovako:
Santos 1
Arsenal 3+
PSG - DA
Milan 0-2
Nisam htjela Inter, a nešto nisam mogla, ne sjećam se šta.
Milan već zakuc'o hahahaha pizdu mater...
Dobro krenuo Milan, već vode...
Sedorf, strašan gol.
Ma ovakav gol udje jednom u 10 tekmi.. Nema ko drugi da da gol,opustite se ;)
4. Jebo me Mančester opet. Samo na njih pala na jednom tiketu.
5. Jebo i mene, kompletna postava da me jebe sa sve navijačima. Jedina dvojka koju sam stavio i jedina utakmica u koju sam sumnjao zbog prethodnog savršenog niza pobeda i ja opet jedem govna. Odoše 8 pogođenih u kurac. A taman se vratio posle kraće pauze, reko' obići će me maler konačno, al' prc.
edit: Vidim, bolujemo kolektivno od malera. Mogli bi da uložimo svi zajedno za neku vračaru umesto što bacamo u kladionicu.
Gazimudo, sve je to ok, al se meni ne đa što je već 5 kornera palo za Milan.. No nema veze, drž' se Ćesena!
Imao i partizan protiv Samroka 20 pa opet popusio karu na kraju.. :)