Кладионица

1. Boli te kurac, ja sam u minusu. Imam još para za još jedno internet klađenje.

2. Moj savet probajte 2+ tiket.

Će probam.

3. Selenijum,ako nema u ponudi 2+ mora imati onlajnovski :D
    Eto stavi tih 1 i kusur evara na jedan 2+ tiket i uzmi 10x vise
    doduse,nemas luksuz da promasis.

sacekaj utorak pa opet rokni repke. Evo danas samo 2 nisu dosle 2+

4. Mene sjebali crnogorci za 25 hiljada=ne ulazim u kladionicu bar do Nove Godine.

5. Selenijum,ako nema u ponudi 2+ mora imati onlajnovski :D

Нема, овдје онлајновски се кладим у Вилијамсу и иста им је понуда као и у кладионицама. Нема 2+ па да га јебеш. Тј. Могу гањати уживо клађење, али ми се не да, а ту ионако увијек пукнем :)

6. Gazimudo ja cu prvom prilikom da stavim jedan tiket 2+, nego jel to stavis celu jednu ligu 2+ ili biras utakmicu po utakmicu? i kolko stavis na tiket?

7. Jebi ga, i mene sjeba Holandija

Jebeš 300 dindži, aj daj nešto za igranje, ubaciću i neke svoje tekme, mož' mi se posreći :)

8. Po meni danas nema ništa posebno. Ja stavila Zvezdu, Partizan i Škotsku, onako iz dosade. :)

9. Јужна Африка - Сиера Леоне 1
    Мароко - Танзанија 1
    Обала Слоноваче - Бурунди 1
    Лихенштајн - Шкотија 2
    Египат - Нигер 1
    Нигерија - Гвинеја 1
    Свиндон - Херефорд 1
    Шевсбури - Барнет 1

квота 13.32

10. Ja Alfreton 1 i Galway 1 kvota 9... moram da se vadim u minusu sam

11. Izgleda da je meni lerma kad ostavim tiket ovde.... Evo danas nisam stavio,i prodjoh...

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-5758347-919

Na 150 din,13000....

I ortaku posaljem da mi za hiljadu odigra na dodjem ti Kolcester gg3+,Hudd 3+ i Sefild W. 3+...na soma,5 ipo...i on ne odigra...ali dobro Boze moj...

Evo za veceras,opet sa 150 din,gadjam 100 evrica...

Selta 3+
    Elche gg
    Selburn 2+drugo
    Athlone gg
    Galvej 1+pp & 2+drugo
    Sarloa 2+pp....

12. Pao sam. Jbm ti kladzu.

13. MrRaziel, Ti ne možeš da padneš!

14. Čitava Engleska Liga 1 došla 2+. tako skoro svako kolo.

15. Vukašin95!
    Gazimudo ja cu prvom prilikom da stavim jedan tiket 2+, nego jel to stavis celu jednu ligu 2+ ili biras utakmicu po utakmicu? i kolko stavis na tiket?

Pa ako na tiket stavljam utakmice gde "poznajem " protivnike onda biram. .
    Recimo nasu ligu sigurn necu da stavim 2+ na smederevo :D

Ne preferiram da stavim celu ligu,al 3,4 tekme iz jedne lige mozes opusteno. A uzmi sad prelistaj REZULTATI.COM i pogledaj koliko je tekmi doslo 2+..

Stavljam od 200-500din, kvota ide od 10 - 20,al obavezno u BALKAN BETU!

Inace, znate kako sam ono rekao da prodje 1 od 3 tiketa sa ug2+.
    E pa skapirao sam da od ova dva sto padnem,jedan padnem debelo a drugi za gol.
    Evo danas padoh za gol. Mrtvi torki. I opet je prvi gol pao u 38om kao i prethodni tiket koji sam pao za gol.
    Znaci sutra me ocekuje debeli promasaj,a onda u utorak pare :D

16. Ja Alfreton 1 i Galway 1 kvota 9... moram da se vadim u minusu sam

De obriši post da ne vidimo da si pao.

17. De obriši post da ne vidimo da si pao.

Što prcaš decxka? :D

18. Što prcaš decxka? :D

Pa mora i to neko, a ovaj je zaslužio :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.