Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Alkmar se trgnu i dade gol, al Bronbi jok :)
To bre Danjani, sad kad bi još Šiofok preokrenuo, bilo bi super :) I naravno da još ona dva fiksa ne sjebem lolo
Sad će Smare da citira čuvenu rečenicu iz Kengura... :)
Ima neko akaunt na Meridian?!
Taman mi proso tiket kad ono pukne sajt, a neko mi prije rekao da se to desilo i nisu stigle pare na racun.
Zašto sutra "moram" da prođem tiket:
Zato što mi je Slava 19-og decembra, i zato što moram da kupim ribu.
Kako bih sutra napokon prošao tiket, unapred sam odigrao:
Jablonec - Teplice - Tm1 12GG
Grojter Firt -Braunšvajg - 1&3+
Nant - Lens - 1
Voleo bih kad bi me neko sa razlogom odgovorio od ovoga.
Zajebi kladionicu, neš te od toga ljeba najest.
Jel dobar razlog kad ti kažem da je kocka đavolja rabota? :D
Nikanore, jos samo Lil
Evo gledam tekmu preko atdhea, poluvreme je na srecu, posto su mogli da ga puse vec sa 2-3 gola.
нек је са срећом
Hvala Dzankoza, trebace da me usere do jaja kolko lose igraju.
Skočimiše, trebalo bi da i ti odigraš ova tri para, pa makar i za 100 dinara.
Druže, ako ti ja odigram to neš niti dobit pare pošto ću ja pasti za jedan gol na nečemu.
Ne možeš pasti nikad ponedeljkom!
Samo se opusti, i lupi.
Samo Lil jos samo!!!!!
Dođe i Kaljari na 2-3, umalo srčka da me strefi, prošooooo...Sunglasse imaš ktitora od mene u narednih 5 meseci, zaslužio si brate.
Samo se opusti, i lupi.
Amin na ovo, par puta sam vratio sve spiskane pare tokom nedelje. Biće da ću i sutra lupnut nešto.
Stavio neke zajebancije, obori mi Rubin drugi za redom dete im jebem.
Na kraju je sve osim jebenog Rubina sa kvotom 1.35 proslo.
Milan x2
lacio 2
neki Bajern is nize lige-Pfulendorf 4+
Ajaks 4+
Tvente-PSV GG3+
4800 na 100 kinti
Sada se ligama koje vise ne igram, pored Grka i Skota pridruzuju i Rusi.
Al' ima jedna svetla tacka. Posle ko zna koliko uspeo sam da pogodim konja u dupe, s obzirom da sam pre od 4 tekme padao 2.
Cestike Bojane! Cuvaj pare odigracemo ti i ja sledece nedelje ubitacan tiket :)
Sto se mene tice, popusio sam na Lilketa, uostalom kako su igrali trebali su da popuse sa petardom. Jbg, nije svaki dan Bozic.
48 kvota, sve fino i sjebe me lil. Jebo ih onaj njihov borha u napadu i lopte sto mu kroz noge idu i sve u kurac.
zaslužio si buraz iljadarku, samo mi krivo što sam seljak, jer nikad ne uplaćujem tiket ispod 200 dinara, a danas pošo u kladionicu sa 200 din. u džepu i kupi cigare, a tiket uplati za 100 din., dobitak je 3100, a bio bi 6200, jebale me cigare da me jebu.