U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
XD
Ps pizdećeš kad prođe sve hue hue
Pizdeo sam i juce kad sam ispogadjao sve haha al to je navlakusa. Svakako i da prodjem danas vratio bih im sve do nedelje NECES ME VISE MAJKU TI JEBEM
Jaiteh 11.5+
Partizan +10.5 h2
Mančester 1i2-3
Bajern 2i2-3
Čelzi gg
Juventus x2i0-3
lol coa
https://image.prntscr.com/image/AerQ705MQjyvxgqm6wG1XA.png
Ha, to je to. Može, vreme je!
Moze da nagde padne 4 pa somika prodje a ti u prasini ostanes xd
Vidim opet me nije ispratio niko, mislim da ce vam biti krivo ali nisam siguran da tvrdim
Jel to svilar nesrecni opet usro stvar?
Gol čelzija samo pa 'ajde majku ti jebem bre preripi na moju stranu jednom
Polutama diskoteke muzika i dim
a u uglu kraj ČELŠEA ti se ljubis s njim
Kurac da izbijem oči ipak, naravno.
xD
Jebala vas najgovnjivija igra na svetu gg u dupe sa smrdljivim 1,7 kvotama nikad nisam odigrao to
Pozdrav svima koji su uzeli pare na moj predlog...
Bravo mlatoni. Ja bih te ispratio sig da se kockam jos uvek, steta sto ti ovi kockari ne veruju kao i ja...
Pozdrav svima koji su uzeli pare na moj predlog...
Video sam ja i slozio se, al sam rekao da se ne kladim jedno 10 dana bar. A bas dobri TIPSOVI
Šta ste se propičkanili svi jebote
Saleteo sam solidno ovaj mesec, bas solidno. A krenuo je jos dobro, zamisli da nije haha
Majku jebem ja u pičku sad neću zinat da batalim dok ne probijem ovo pa ne može doveka ovako naopako sve mu jebem, jedan će da uleti