Кладионица

1. а курац почело ово већ ја сам мислио у пола 1 и у 1 да стартује. ништа, хвала батке свакако.

2. a pusi mi ga, daj onda ovo sto je preostalo sto bi igrao

3. a jebi se nikad nisam razumeo vas iz kg

4. Ajde umri simonse jebem li ti majku nemoj sad nemoj

5. Hahahahahaah ne mozes jebeno da izmislis ovakve stvari ne moze ovo da se radi kednostavno ne moze lamb mrtvi JARE jebeno ahahahah 12 ima sme 15 i ulazi 2min pred kraj jebeni i 10 sekundi pred kraj fauliraju ga jer gube majmuni iz milvokija i 2 bacanja daje lamb jebeni ok 14, odma zatim prangija milvoki trojku 4 sekunde do kraja i eeej AJMO OPET DA FAULIRAMO JARETA JEBENOG ohohohii opaaa jos 2 bacanja ohoo bravo eto ga na 16 bozeeeeee gospode kebem li te usta majmunska sta oces majmune vise picko jebena kakve su ovo pickaste fore ili dodji da resimo ovo vise jednom ili odjebi majmune glupi dokle da me jebes ovako pickasto picko mala jebena

6. Nemoj se žestiti, bracki.

7. Baskonia H1 4.5
    Real - Himki 166.5 +
    Veseli 12.5 +
    Kol 13.5 +

8. Hahaha ma sinoc sam popenio solidno posle gore navedenog jebanja jebemiga usta JARE JAGNJE PICKA

9. Ajde danas evroliga zajedno da sastavimo nesto ajde 4 igraca jebena dajte predlige uz ovjasnjenje zasto pa da se slozimo za 4 igraca i to ajdeee

10. D. Wright 13.5 +
    Fenerbahce - Valencia -10.5 h2
    Baskonia - Panathinaikos 2
    A. Gudaitis 7.5 +
    Real - Khimki 167.5 +

11. T. Robinson 13.5+
    Realovi centri očajno brane, trebalo bi da ih uništi iz pnr

12. Lečki, gde je gudaitis na 7.5, soker?

Robinson je solidan izbor ako ne zasere sa faulovima, a neće valjda opet.

13. pluseve sa real-himki makabi-milano a minus sa barsa-oly i fener-valensija meni ovo ima logike samo koga

14. Zvezda 1
    PAO 2
    Bjelica 13.5+
    Grejndzer 11.5+
    Rol 8.5+
    Ajon 12.5+